Problema alimentare motorina
![]() ![]() ![]() |
Problema alimentare motorina
alexxutzu |
![]()
|
||
![]() Member of Renault Forum Group: Members Posts: 567 Joined: 3 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dci 90cp Chip
Dec. 2007 *Alpine CDE-101RM >Hifonics Titan TXi4000 >Hifonics ZEUS ZXi 4002>Infinity 9602i >Coustic CS502 > In Phase XTP62ND >In Phase IPC1D
|
|||
mike1973 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 14 March 19 ![]() |
Buna! Am patit aceeasi problema ca tine la schimbarea filtrului de motorina. s-a dezamorsat circuitul de alimentare, adica turul. Para de amorsare nu va rezolva problema. Eu am scos conectorul central de la filtrul de motorina si am tras cu gura pana am simtit ca a ajuns motorina pana in filtru. Am montat conectorul la loc apoi am folosit para de amorsare. Sper sa te ajute ce ti-am spus, la mine a functionat.
|
--------------------
Renault
Symbol
2008 1,5 dci
- AG 72 MRD
|
|
clau166 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 29 May 10 From: Arges ![]() |
Pare de amorsare e pentru amorsare. Daca furtunele sunt transparente si se poate vedea daca vine motorina prin amorsare para iar motorina nu vine pe furtun cred ca para aceea nu functioneaza corect.
La vechiul megane am schimbat de mai multe ori filtrul de motorina si totdeauna a mers prin amorsare para. Totdeauna. La cel actual are pompa electrica in rezervor si face cam toata treaba pompa electrica. Parerea mea e ca ar trebui inlocuita para de amorsare daca nu vine motorina. Succes ! |
--------------------
Renault
Megane III PH2 1.5 dci K9K 636
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 00:46 |