Sugestii ulei Clio 2 2001 1.4 16v
![]() ![]() ![]() |
Sugestii ulei Clio 2 2001 1.4 16v
igorrg |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 24 February 21 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2001
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ca asa e frumos dau link uri...dar pe viitor functia cautare e de un real succes.
probabi moderatorii vor sterge topicul...si intelegi de ce https://www.reno.ro/Bujii-Clio-Symbol-1-4-1...cp-t198898.html si aici recomand de origine renault si uleiul... https://www.reno.ro/index.php?showtopic=39842st=840 aici m as duce spere finalul topicului....eu unu recomand elf ...5w40? desi @Mucixu zice ca a auzit ca e contrafacut ![]() LLLEEE....te asteapta si discuri noi cu placute. pe spate ....daca n ai sabotii blocati ...sa dai petrecere... ![]() distributia? antigel...lichid de frana (optional) This post has been edited by wolfin: 23 Sep 2021, 13:24 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
igorrg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 24 February 21 ![]() |
QUOTE(wolfin @ 23 Sep 2021, 13:17) ca asa e frumos dau link uri...dar pe viitor functia cautare e de un real succes. probabi moderatorii vor sterge topicul...si intelegi de ce https://www.reno.ro/Bujii-Clio-Symbol-1-4-1...cp-t198898.html si aici recomand de origine renault si uleiul... https://www.reno.ro/index.php?showtopic=39842st=840 aici m as duce spere finalul topicului....eu unu recomand elf ...5w40? desi @Mucixu zice ca a auzit ca e contrafacut ![]() LLLEEE....te asteapta si discuri noi cu placute. pe spate ....daca n ai sabotii blocati ...sa dai petrecere... ![]() distributia? antigel...lichid de frana (optional) Placutele si discurile sunt bune, ori cablu ori sabotii sunt dusi dar daca trag frana de mana la maxim tine intr o oare care masura, lichidul de frana este la maxim si antigelul putin peste mijloc dar am sa l schimb si pe ala Multumesc mult pentru sugestie apreciez enorm |
--------------------
Renault
Clio
2001
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Distributia cum e...
Cand a fost schimbata?..sau cati ani are... E calcaiu lu Ahile...ai grija |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
pistritu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 520 Joined: 8 May 14 ![]() |
pune ulei elf 5w40
pe spate schimba sabotii si cilindrii,arcurile.E diferenta de la cer la pamant in bine,am inlocuit la masina mea in vara inlocuieste lichidul de frana pune filtru de ulei nou de origine si cel de aer de origine distributie pune cu tot cu pompa de apa,de origine.inlocuieste si kitul de accesorii,tot de origine sa cumperi This post has been edited by pistritu: 23 Sep 2021, 20:33 |
--------------------
--
--
-- Gil26 este bolnav psihic
|
|
wolfin |
![]()
|
Adica...2000 + lei.
Daca vrei sa o tii....ii dublezi valoarea. Spor |
--------------------
pegas
3120
|
|
pistritu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 520 Joined: 8 May 14 ![]() |
am luat itp din prima
evacuare noua cu catalizator si sonda lambda, planetara dreapta noua amortizoare noi kyb,bucse punte spate noi, bascule noi,capete de bara,bielete,burdufe noi termostat nou+garnitura+capac de aluminiu in locul celui de plastic,antigel nou dacia lichid de frana oe, platouri de franare gata asamblate,oe, placute de frana oe io zic ca merita, merg zilnic cu masina 23 Sep 2021, 23:33: ptr cine nu stie asa arata lichidul de frana oe This post has been edited by pistritu: 23 Sep 2021, 23:33 Attached thumbnail(s) 33767.png ( Size: 103.01k ) Number of downloads: 74 |
--------------------
--
--
-- Gil26 este bolnav psihic
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 21:25 |