pot adauga navigatie pe clio 3?, clio 3 fara navigatie din fabrica
![]() ![]() ![]() |
pot adauga navigatie pe clio 3?, clio 3 fara navigatie din fabrica
ioan victor |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 31 August 21 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 3
2006
|
|||
armin23 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 25 December 07 ![]() |
Sunt foarte rare navigatiile de fabrica pentru Clio 3. Am vazut mai multe prin afara, foarte putine prin Romania. Daca gasesti, tot modulul, va inlocui modulul pe care-l ai in prezent. Foarte posibil sa fie necesar sa iei si restul, modul gps, antena. Comenzile de pe volan ar trebui sa mearga in continuare, fiind legate la CD-player.
Dar, chiar daca gasesti toate astea, in mod sigur soft-ul va fi invechit, te vei trezi ca se misca greu, sau ca nu poti updata hartile, caz in care va deveni inutil. Cautam intr-o vreme un modul asemanator, dar cu Android, sa-i pot pune eu Waze. Din pacate, nu gaseam decat pentru Megane 2. Personal, cred ca o idee mai buna ar fi sa inlocuiesti modului cu unul identic, dar functional si sa te bazezi pe un telefon cu Waze pentru navigatie. |
--------------------
Renault
Clio V
2020
|
|
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Am tomtom pe un alt clio si folosesc tot telefonul waze/maps . Navigatia este ok dar pana butonez telecomanda, deh comoditatea... info
|
--------------------
Renault
Kadjar Intens
Flame red_K9K-648
- Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
armin23 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 25 December 07 ![]() |
Si, mai reusesti sa actualizezi hartile?
|
--------------------
Renault
Clio V
2020
|
|
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Sincer nici nu am incercat, mi-a dat ceva notificari ca ar trebui sa o fac dar l-am ignorat, oricum asa cum am scris folosesc mai mult telefonul waze/maps, cu masina merge doamna mai mult...
|
--------------------
Renault
Kadjar Intens
Flame red_K9K-648
- Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
IulianSisu |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 7 June 20 ![]() |
pe aliexpress am vazut acum 2 zile navigatii dedicate pentru clio 3 in jur de 700 lei
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006
- Dj48mdc
|
|
ioan victor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 31 August 21 ![]() |
|
--------------------
renault
clio 3
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:43 |