ITP, prevederi noi
![]() ![]() ![]() |
ITP, prevederi noi
donraulo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
|
||
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|||
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa, si UNDE SCRIE, sau mai bine in ce document atestat cate/ce faruri are o masina de exemplu? Adica daca ma duc sa-mi fac ITP si se leaga de faptul ca am doua faruri suplimentare, cum imi pot ei demonstra LEGAL chestia asta? Presupun ca nu merge din ce au auzit ei de la bunicu ca Dacia 1100 are doar 2 faruri... Adica trebuie sa aiba un document legal in care sa scrie asta. Si nu pre-mi vine sa cred ca au documentatia tehnica de la toate modelele de masini din lume...
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
TICO 1999 Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba da, se numeste fisa de omologare si exista pentru toate modelele de masini care circula inmatriculate in romania (ca mai circula si excavatoare neimatriculate). Si au fisa de omologare pentru Dacia 1100 unde scrie cate faruri are, precum si multe alte chestii interesante.
Pe mine ma ingrijoreaza partea cu indoiturile si coroziunea. Nu ca asa avea probleme |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Uncle-Sam @ 25 Jan 2006, 19:24) Asa, si UNDE SCRIE, sau mai bine in ce document atestat cate/ce faruri are o masina de exemplu? Adica daca ma duc sa-mi fac ITP si se leaga de faptul ca am doua faruri suplimentare, cum imi pot ei demonstra LEGAL chestia asta? Presupun ca nu merge din ce au auzit ei de la bunicu ca Dacia 1100 are doar 2 faruri... Adica trebuie sa aiba un document legal in care sa scrie asta. Si nu pre-mi vine sa cred ca au documentatia tehnica de la toate modelele de masini din lume... Daca vor pot avea documentatiile .Orice producator le are arhivate si le poate livra la cerere oricarei autoritati.1100 avea si o varianta echipata pentru raliuri care avea 4 faruri din fabricatie. Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar varianta de raliu nu e omologata pentru circulatia pe drumuri publice in Romania.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am facut luna asta (adica in Ianuarie) ITP-ul la Meridian, si mi-au pozat masina.
|
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
era omologata. o foloseau la politie. sa-i vad eu pe amaratii aia de prin nu stiu ce comuna cum or sa gaseasca ei in 45 min documentatia (ca prin telefon la alta statie itp nu prea se face)
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
TICO 1999 Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Daca-mi arati tu o comuna cu un service ce e autorizat sa-ti faca ITP, ca sa nu mai zic si fara sa aibe documentatia, jur pe cravata mea de pionier ca le teleportez intr-un minut documentatia...oricare...
|
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 04:03 |