USB Renault New Symbol 2009, Caut solutie de montat pe unitatea media originala
![]() ![]() ![]() |
USB Renault New Symbol 2009, Caut solutie de montat pe unitatea media originala
MihaiSt1 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 January 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
New Symbol
2008
- tl03dez
|
|||
petrica220 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 9 May 09 ![]() |
Eu am luat symbolul cu un kenwood kmm 157 parca , are si usb si jack iar pentru satelt am apelat la un montaj suplimentar luat de la cineva de pe dacia forum mi se pare
Daca esti interesat... |
--------------------
Clio
Symbol
2001
|
|
plopii |
![]()
|
![]() Ionescu Cezar Group: Members Posts: 112 Joined: 19 August 14 From: Plopii Slavitesti ![]() |
Poți simplu cu 2 variante adaptate playerului original Update List sau cu CD:
- adaptor cu jack stereo care intră în telefon la mufa ce căști; - adaptor bluetooth care îți va reda din telefon prin bluetooth în boxele mașinii. |
--------------------
Renault
Clio (Symbol) 1.4 8v 75 CP
2003 Expression
- TR-05-PSU
|
|
MihaiSt1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 January 16 ![]() |
@plopii: asta ar fi ok, doar ca al meu nu are mufa aux in partea din fata si de scos din bord inca nu am incercat. ma gandeam la un cablu cu mufa usb in exterior ca sa pot sa bag usb-ul si sa scap asa. nu stiu daca se intelege ce am vrut sa spun.
|
--------------------
Renault
New Symbol
2008
- tl03dez
|
|
tulin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 354 Joined: 9 October 12 From: vrancea ![]() |
car g7 iti rezolva problema,se monteaza la soclu bricheta.eu am folosit una din metodele descrise de colegul @plopii,cea cu adaptor jack,rezultate foarte bune.
|
--------------------
renault
symbol
2008 1.5 dci 1,5 dci 65 cp
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
La modulatorul fm cu bluetooth sa cauti o frecventa neutilizata, uneori pe drum intra altii cu muzica lor pe canalul tau, probabil folosind si ei modulator fm:)) Dar e simplu, schimbi imediat frecventa.
This post has been edited by alexgeogabriel: 29 Apr 2021, 07:03 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:39 |