Problema "Check Injection-System", Îmi apare eroarea Check Injection-System
![]() ![]() ![]() |
Problema "Check Injection-System", Îmi apare eroarea Check Injection-System
Hangover2077 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 July 20 ![]() |
Attached thumbnail(s) received_1203072950028009.jpeg ( Size: 499.5k ) Number of downloads: 215 |
||
--------------------
Renault
Laguna Coupe
2009
- Is 28 Mst
|
|||
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Orice eroare pe injectie duce la blocarea ciclurilor de regenerare si DPF-ul se incarca la fiecare utilizare a masinii.
Repara furtunul, schimba uleiul si poate, cu un drum mai lung si mers constant, reuseste sa faca regenerarea. Altfel, doar fortat, cu un tester. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
Hangover2077 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 July 20 ![]() |
Ai idee de unde as putea achiziționa un furtun nou? Am căutat de am inebunit pe toate site-urile dar nu gasesc.
|
--------------------
Renault
Laguna Coupe
2009
- Is 28 Mst
|
|
Luciano_L3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 25 August 20 ![]() |
Buna.Incerc sa gasesc o rezolvare la problema privind codul de eroare "check ignition system"aparut de curand.Am fost la mecanic am schimbat filtre si ulei pentru ca trecuse de 20k de la ultimul service si cu ideea ca nu o sa imi apara check ignition.Nu am avut noroc .Cum i am dat kick down la masina si a trecut de 5000 a si aparut eroarea...si mi a limitat acceleratia pana in 2000.Am fost din nou la mecanic si am puso pe tester si au aparut codurile din poza.Din ce am gasit pe net,pare a fi o problema legara de filtru de particule.Acum privind filtrul ar fi rezolvari dar is costisitoare si vreau sa stiu in mare ca se merita..caci 100% sigur nu pot fi niciodata.Sa mai confruntat lumea cu problema mea?
Attached thumbnail(s) IMG_20210809_173528.jpg ( Size: 5.05mb ) Number of downloads: 146 |
--------------------
Renault
Laguna 3 Tourer
2012
- IS34GLD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 11:11 |