Casetofon Bluetooth-variante
![]() ![]() ![]() |
Casetofon Bluetooth-variante
riptor |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 30 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
renaultsport
clio
182
|
|||
cristianmarin2212 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 16 April 18 ![]() |
Salut, Eu am de 3 ani de zile un JVC KDX352BT montat pe masina. De auzit se aude foarte bine, insa eu am schimbat si boxele.
Referitor la microfon, acesta are iesire cu fir din spate si l-am dus pana la parasolar. Se aude foarte ok, toata lumea spune asta, si nu trebuie sa vorbesc tare. Despre pastrarea comenzilor nu te pot ajuta, dar aici sigur exista ceva module, dar nu cred ca au legatura cu casetofonul propriuzis, pentru ca mufele din spate sunt standard, cred.. Ma interesasem si eu pentru a mea, dar stiu ca ma mai costa cateva sute de lei, si nu prea imi era de folos asa de mult, sincer nu am simtit niciodata nevoia.. |
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.4 8v Fidji
|
|
grig1960 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 2 April 17 From: Onesti, Bacau ![]() |
Salut, pentru pastrarea comenzilor de la satelitul de sub volan ia legatura cu userul fratello, el face module de adaptare cam pentru orice tip de aparat, are anunt in sectiunea oferte permanente.
|
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.0dci, 4x4, 173 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 14:44 |