GT-ul de Familie, Renault Megane Estate GT 2018
![]() ![]() |
GT-ul de Familie, Renault Megane Estate GT 2018
Sage |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 24 February 04 From: la birou in Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) fata.jpg ( Size: 532.8k ) Number of downloads: 1101 spate.jpg ( Size: 430.47k ) Number of downloads: 1114 spate_2.jpg ( Size: 457.29k ) Number of downloads: 1130 integrare_Android_Auto.jpg ( Size: 258.22k ) Number of downloads: 1124 Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
Renault
Laguna Navi Dynamique 180 CP/Megane Estate GT
2011/2018 Jurnal de Laguna III - 180 CP http://www.reno.ro/index.php?showtopic=219603&st=0
|
|||
alex462 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 3 March 10 ![]() |
Felicitări și cât mai puține incidente!
Ce motor are bolidul? |
--------------------
Ford
Galaxy Titanium
2016 2.0 Tdci 180 Powershift Semper fi
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Renault
On topic Frumos foc gt ul. This post has been edited by wolfin: 1 Sep 2020, 17:56 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
Frumoasă mașina! Mulți km fără probleme!
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
stolniceanulucian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 31 March 11 ![]() |
QUOTE Felicitări și cât mai puține incidente! Ce motor are bolidul? 1.6 turbo benzina, 205 cp, cutie dublu ambreiaj cu 7 trepte This post has been edited by stolniceanulucian: 2 Sep 2020, 13:57 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Like
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
stolniceanulucian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 31 March 11 ![]() |
Nu e masina mea, dar puteti vedea specificatiile complete aici: https://www.ultimatespecs.com/car-specs/Ren...205-EDC-GT.html |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.963 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Felicitări și mă bucur că ai zis și tu că 200 cp nu sunt de ajuns.
Cu inca vreo 80 de cai, situația ar fi fost alta. Din păcate nu se poate. Sper sa fie bună cutia automata. Am auzit niste povesti pe forumul vecin și prieten cu acesta. Cam multe metafore in jurnal, dar mă rog nu i jurnalul meu. Cu ce presiune mergi in anvelope de simți capacele de canal de 1 cm. Eu am 2.5bar și singura dată când am fost panicat a fost când am luat o groapă de vreo 8 cm. Alea de 1 cm nu este panică. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Frumoasa, sa te bucuri de ea si traditionalul multi kmp fara probleme
![]() Laguna ai dat-o? Am vazut ca aveai anunt pe la Bursa, dar n-ai mai zis daca s-a finalizat. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
speedman |
![]()
|
De unde ai auzit de direcție asistata electric? Știam ca pe gt este hidraulica...
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Cum altfel ar putea avea asistent la parcare?
@Sage, să o stăpâniți (la propriu și la figurat ![]() ![]() This post has been edited by MyKe89: 2 Sep 2020, 21:18 |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
speedman |
![]()
|
Este o combinație gen pompa hidraulica asistata de un motoraș electric, nu este ca pe un megane normal... Cel puțin asa știu eu.
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
trebuie sa se vada undeva capacul rezervorului de lichid...
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu se vede ca este in spoiler ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Sage |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 24 February 04 From: la birou in Bucuresti ![]() |
@axabrt - Cu ce presiune mergi in anvelope de simți capacele de canal de 1 cm.
Spuneam si mai sus "orice canal cu o diferență de 1 cm este dureros la accelerare" @clr - Da, Laguna a plecat. My bad cu bursa, trebuia sa precizez, cred ca am spus insa in jurnal. @speedman - clar are o componenta electrica pentru ca, așa cum spune si MyKe89, altfel nu misca singura volanul. In plus, te rog sa ma crezi, se simte ca un volan de consola la viteze mici... Da, probabil ca e o combinatie. Ar fi absurd sa raman fara direcție dacă moare bateria sau se oprește motorul, Dar probabil ca așa este la toate masinile cu "directie electrica". @MyKe89 - multumesc ![]() This post has been edited by Sage: 3 Sep 2020, 13:30 |
--------------------
Renault
2011/2018 Jurnal de Laguna III - 180 CP http://www.reno.ro/index.php?showtopic=219603&st=0
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.170 Joined: 13 October 06 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 2 Sep 2020, 17:32) Felicitări și mă bucur că ai zis și tu că 200 cp nu sunt de ajuns. Cu inca vreo 80 de cai, situația ar fi fost alta. Din păcate nu se poate. ... Eu cred ca sunt doua lucruri distince: 1. Ti-ai dori mai mult cuplu, ceea ce si eu as vrea 2. Multisense-ul nu te lasa sa setezi diferit modul cutiei de viteza de cel al motorului, astfel ca ajungi sa conduci in majoritatea timpului in neutral, acolo unde maparea motorului e mai degraba eco decat neutra. Nici pedala de acceleratie nu e configurabila individual si nici asta nu ajuta. Sport e prea agresiv pentru utilizarea de zi cu zi, iar neutral te-ar putea convinge ca 300 de cai sunt prea putini. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.684 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Oticati cai ai avea e tot prea putin ca te obisnuiesti repede cu binele.
De aia exista masini cu 1000 cai din fabrica, chiar si peste. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Tare masina! Si imi place evacuarea, n-au pastrat-o pe cea de la hatchback
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
pe punte fata 300 de ponei tineri sunt mult mai mult decat suficienti
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Si peste 200 CP e prea mult pe o singură punte.
Frumoasă prezentare, daca se continuă in acelasi stil o sa urmăresc cu placere topicul. Multe plimbări plăcute. PS: stiu ce zici cu dublă personalitate, este absolut spectaculos. 😎 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Sage |
![]()
|
Draga Jurnalule,
Ti-am spus ca mai am multe de povestit si ca subiectul acestei masini e controversat si complex. Dupa prima postare am gasit chiar un mesaj mai vechi, din februarie, prin care eram avertizat sa nu-mi iau masina asta pentru ca e cea mai proasta facuta in ultimii ani de Renault. Userul care mi-a scris a avut un sir intreg de probleme si defectiuni care l-au facut sa fie foarte suparat pe Megane GT. Il inteleg, daca as fi patit la fel, as fi avut aceeasi parere... Cu Divinitatea, inainte! Ce sa spun, de cand am luat-o am avut doua daune pe Casco (o zgârietura in parcare si un parbriz spart) si o interventie in service pentru bieletele anti ruliu. No big deal, dar asta nu a fost problema cea mai mare... Masina mi-a facut rau, intentionat! Exagerez la partea cu intentionat, dar serios, nu am mai avut niciodata trei saptamani cu dureri de spate constante. Au corespuns cu doua drumuri mai lungi si inevitabil le-am legat de mașină. O explicatie non stiintifica si vise Se pare ca scaunele sport genereaza dureri de spate pentru aia dintre noi care ne-am luat astfel de masini nu cand visam la ele ci cand ni le-am permis... Daca nu v-ati prins e felul meu de a spune ca nu mai am chiar 20 de ani... Treaba asta se produce in ciuda pozitiei super-ergonomice din cauza presiunii pe partea inferioara a coloanei. Va dati seama ca in orice relatie barbat-masina asta e un deal-breaker. Dar ceea ce a fost mai nasol a fost ca m-a facut sa ma gandesc ca nu o sa am niciodata un Porsche 911 Turbo sau macar un Nissan GTR ![]() Săracule, nu ai tu bani de alea! Normal ca nu am ca daca aveam, le aveam, dar cine stie, as putea sa am peste 5-10 ani... Dar, sa stiu ca 1. Nu mai pot conduce un "amarat" de Megane GT si 2. N-o sa-mi iau niciodata masina visurilor nu mi-a dat o stare prea buna Soluția miraculoasa Un pix si o foaie de hartie, toata lumea!!! Solutia e un prosop! ![]() Preferabil albastru sa mearga cu interiorul. Merge si negru, dar eu nu am gasit. ![]() Te-ai prostit? Nu, am cautat tot netul si am schimbat pozitia inaltand scaunul pana mai aveam putin sa ies cu capul prin trapa. Ma simteam ca dracu. Imi place pozitia joasa, sport. De aia nu mi-am luat SUV. Imi place sa-i privesc pe ceilalti cu superioritate de jos nu de sus ca orice fraier ![]() ![]() Si apoi, cineva a sugerat un prosop facut sul si pus la imbinarea dintre spatar si sezut. Asa ca sa ma impinga in fata 10 cm si sa nu mai pun aceeasi presiune pe noada. Miracol! Jur! Ar trebui sa vina cu masina cand o cumpara astia la a doua tinerețe ![]() Asta a fost, Jurnalule, cea mai mare problema a mea cu masina si una care putea sa ne faca sa ne despartim...Dar dragostea a invins si nimic, aproape nimic, nu mai sta in calea mea spre un Porsche ![]() O sa-ti mai scriu si in zilele urmatoare despre cum e masina de condus in oras si la drum lung. Cat consuma si cum trage cand tragi tu de ea. Pa! |
--------------------
Renault
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.365 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca prospul ala nu e ok in caz de crash .... risti sa dai cu genunchii (mai rau ) de plansa de bord. Mai ales daca esti inalt.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sage |
![]()
|
Stai liniștit nu ma impinge atat de mult in fata.
|
--------------------
Renault
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.170 Joined: 13 October 06 ![]() |
Prosopul e Placebo
![]() Si eu m-am plans de dureri de spate, prima data cand am fost cu ea pana la Arad, vreo 550km cu o singura pauza la iesire de pe valea Oltului. Scaunul insa a ramas in aceeasi pozitie. Dupa vreo 3 saptamani am plecat in Grecia, n-am mai simtit nicio durere. La vreo luna dupa Grecia, am dat o fuga in Praga (n-am gasit bilete de avion cum imi doream, asa ca am luat masina). Vineri seara la 21 am luat-o inapoi spre casa, sambata la 10 parcam in fata blocului. 2 opriri pentru benzina si una in vama. Zero dureri de spate. Din ce imi dau seama e vorba de obisnuinta, scaunele sunt tari, dar daca mergi mult cu ele, cui pe cui se scoate. Evident, asta nu face din Megane vreun cruiser si nici scaunele de GT confortabile. @mars iti promit poze cu evacuarea, n-am mai spalat masina de 3 saptamani, e afumata de parca e diesel. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
speedman |
![]()
|
D aia am luat eu talisman...
![]() |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Durerile de spate, la drum lung, pot surevni doar din două motive:
1. Probleme medicale grave; 2. Poziție incorectă la volan. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cu suport lombar am rezolvat problema.
S a cam lasat. O sa trec pe perna cu memorie. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 9 Sep 2020, 20:10) @mars iti promit poze cu evacuarea, n-am mai spalat masina de 3 saptamani, e afumata de parca e diesel. Multumesc, dar sunt poze mai sus. Poate cu evacuarea din partea dreapta de la hatchback pune careva ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.365 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
spatarul la sofer e ideal la 22-25 de grade fata de evrticala.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:19 |