eroare martor bujii, eroare martor bujii
![]() ![]() ![]() |
eroare martor bujii, eroare martor bujii
valentinmihaialdea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 April 16 ![]() |
Attached thumbnail(s) eroare.jpeg ( Size: 141.29k ) Number of downloads: 103 |
||
--------------------
renault
megane
3/2011
- DB-18-ALD
|
|||
chivereanumarian |
![]()
|
![]() Pagina de facebook Activari Funcții,Hărți 2019,Diagnoz Group: Members Posts: 831 Joined: 22 June 15 ![]() |
Ai schimbat si tu vreodata bujiile ?
|
--------------------
megane 3 bose 2013
Laguna 2014 2.0 130 ,megane 3 2015 95 cp euro 6
2015,Megane 4 intens estate
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
bobinele dau simptome dastea , pana nu cade complet...
sau contact imperfect, sau putina umezeala... |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
xmisterx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.662 Joined: 12 October 17 From: Brasov ![]() |
Si totusi n-ar fi trebuit sa ramana eroare stocata in ECU? La diagnoza se vad erorile care nu sunt permanente, trebuia sa se vada macar un ''miss fire'' pe unul din cilindri.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Privilege 1.9 dci 120 hp Clio life evo 2019 0.9 75 HP
|
|
valentinmihaialdea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 April 16 ![]() |
Mulțumesc pentru răspunsuri, bujiile sunt schimbate, iar reprezentanții Renault mi-au zis sa le scot din calcul, nu știu dacă defecțiunea rămâne în memorie, e doar ceea ce mi-au comunicat , că nu are rost să-mi ia banii pe test, pt că nu pot identifica decât dacă eroarea persistă. In afara de cele două momente motorul funcționează. Nu pot aprecia daca perfect, deoarece am observat că mașina e foarte pretențioasă la statia din care alimentez și mai are momente in care nu are un mers lin... nu mai zic de curățarea clapetei.
Nu am decât să aștept, oricum în momentul în care am o confirmare am sa o postez pentru cunostiinta generala. |
--------------------
renault
megane
3/2011
- DB-18-ALD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 17:05 |