Bord scenic2, Nu se mai aprinde bordul
![]() ![]() ![]() |
Bord scenic2, Nu se mai aprinde bordul
Peter sebi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 September 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
2003
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
s-au s-a dus ... cauta ca era o problema intalnita pe la Scenic 2 ... si se repara la un electronist ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cosmin&b |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 20 January 14 ![]() |
Nu e nici o siguranta.
Bordul e pe drumul cel bun Este un forumist care le repara... eu am apelat la el si acum functioneaza perfect. gsalexandru, parca asa tin minte ca este aici |
--------------------
THE EARTH
... is
... FLAT !!! Megane II, 1.5 dCi, 86 bhp, 2006
Scenic II, 1.9 dCi, 131 bhp, 2006, FAP |
|
Eviorel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 December 19 ![]() |
Eu am pățit in vara la scenic.ul meu același lucru. Nu se aprindea bordul deși restul funcționau perfect. La mine a fost o siguranță arsa, nu mai știu care dar este în tabloul de siguranțe de sub clapeta frânei electrice. Daca siguranțele sunt bune, poate sa fie de la mufa ecranului....
|
--------------------
Renault
Scenic
2004
|
|
ionitagelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 4 March 05 From: Breaza ![]() |
QUOTE(Eviorel @ 3 Jan 2020, 18:08) Eu am pățit in vara la scenic.ul meu același lucru. Nu se aprindea bordul deși restul funcționau perfect. La mine a fost o siguranță arsa, nu mai știu care dar este în tabloul de siguranțe de sub clapeta frânei electrice. Daca siguranțele sunt bune, poate sa fie de la mufa ecranului.... Ai avut noroc, in general se duce bordul. Se poate repara cum s-a spus si mai sus. |
--------------------
Renault
Koleos 2 Intens 2.0 dCi 4WD
2018
- PH27AUS Megane 4 1.6 dCI 130CP Bose - 2017
Megane 2 1.5 dCI 106CP - 2007 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 11:32 |