Kadjar 16, Înlocuire antigel
![]() ![]() ![]() |
Kadjar 16, Înlocuire antigel
Maurik87 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 September 19 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kadjar
Bose 1.2 Tce / 2016
- KNV-386
|
|||
mateipaul25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 14 September 11 ![]() |
Din ce scrie in carte, Operatiuni de intretinere periodica, inlocuirea se face la 4 ani. Conform codului 7711428132, se pune antigel Renault Glaceol RX Tip D 1, 8 litri.Nu stiu daca este o operatiune ce se poate face la coltul strazii. Nu am idee cum se face aerisirea. Acum nu stiu daca se pun toti 8 litri sau se mai mixeaza si cu apa distilata. Mai gandeste-te!
|
--------------------
Renault
Kadjar / Clio V
2016 1,6dci Intense 4x4 / 2020 1.0 Tce Intense
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Îl amesteci 1/1 cu apa distilata. Îl dai jos pe ala vechi, îl torni pe cel nou dai cheie, completezi, faci o tura și îi dai pedala, completezi iar dacă e necesar și gata.
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
vvede |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
De ce vrei sa schimbi antigelul?
|
--------------------
Renault
Clio
0.9TCe Expression Mazda 6 2.0, Attraction
Ex: Renault Clio Symbol 1.5 dCi 82CP | Opel Astra H 1.6 Twinport 105CP |
|
Maurik87 |
![]()
|
Vreau sa schimb antigel ul pentru ca se apropie iarna și nivelul antigel ului îl am scăzut. Locuiesc în Finlanda și aici iernile sunt lungi și reci.
|
--------------------
Renault
Kadjar
Bose 1.2 Tce / 2016
- KNV-386
|
|
bgd2018 |
![]()
|
![]() AMBIDÉXTRU Group: Members Posts: 131 Joined: 11 April 18 ![]() |
Vezi ca exista lichid de racire in reteaua Renault sau in magazinele de specialitate, nu e nevoie sa amesteci tu nimic.
Vezi ca mai exista un topic pe tema asta aici ! This post has been edited by bgd2018: 8 Sep 2019, 08:39 |
--------------------
Renault
Kadjar
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.354 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
de ce ai face asta singur la o masina in garantie???
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
voinic |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 84 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Lichidul de racire nu se completeaza direct din bidon. Trebuie facut amestec 1:1 altfel se modifica concentratia si in timp poate afecta sistemul de racire.
This post has been edited by voinic: 9 Sep 2019, 15:06 |
--------------------
Renault
Kadjar
2017 Intens 1.5 EDC
|
|
Maurik87 |
![]()
|
Bună seara tuturor și îmi cer scuze ca nu am reușit sa postez mai devreme. Dacă este vorba de garanție la mașina în cartea care am primit-o după primul proprietar îmi arata ca mașina are garanție doar 3 ani adică pana in data de 04.2019. Am cumpărat antigel de la un magazin de automobile autorizat, doar ca ce ma interesează mai mult dacă fac schimbul de antigel trebuie să-i fac eu aerisirea sau se face automat?
|
--------------------
Renault
Kadjar
Bose 1.2 Tce / 2016
- KNV-386
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 13:59 |