Peugeot 207
![]() ![]() ![]() |
Peugeot 207
laur |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
mai sunt cateva poze si intr-un link pus la postul de mai jos in topicul cu 206 sedan
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=17109451 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
urata bazdaganie
![]() ![]() |
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
- CT-89-PAD|TX-6273-TX
2006 E | 1999 Doamne ajuta!
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Exterior: http://www.km77.com/marcas/peugeot/2006/207/gama/g01.asp
Interior: http://www.km77.com/marcas/peugeot/2006/207/gama/g02.asp Motorizari : 1.4 8v 75cp 1.4 16v 88cp 1.6 16v 109cp 1.4 HDi 68cp 1.6 HDi 90cp 1.6 HDi 109cp |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Proiectoarele alea arata SUPER NASPA! Nu stiu ce alta linie identica de pe masina au luat in considerare.. is prea butucanoase... si parca garda masinii la sol putin prea inalta...
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
Hai ca proiectoarele mi se par cat de cat OK.
Dar au cam pierdut controlul proportiilor la un moment dat. Asa o ditamai grila pe o masina mica ? Expresia asta "zambareata" ... mmm ... nu e cea mai reusita. |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
e urata...rau!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
- b xx sef
2008
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
eu sunt mare fan peugeot, 206 in special. dar subsriu si eu la parerea ca modelul asta e cam varza
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(AND @ 12 Jan 2006, 01:00) Dupa cum arata in pozele cu interiorul ala cu scaunele in piele alba, sint mai mult ca sigur ca asa cum sint scaunele pozitionate (cu toate ca scaunele sint pozitionate diferit in cele 2 poze cu acelasi interior), nu am loc sa stau la volan. Cind stau la volan oricum nu mai are loc nimeni pe bancheta in spatele meu sa stea din cauza ca dau scaunul la maxim in spate, dar pozele alea 2 mi se par exagerate rau de tot. Mai ales cea in care scaunul e dat la maxim in fata ca sa fie loc mai mult in spate... nu stiu cine o putea sa conduca din pozitia aia. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
oSerX |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 136 Joined: 24 March 04 From: Bucuresti ![]() |
cel mai naspa model Pejo..... cred ca iubitorii deja isi pun mana in cap....cred ca pa pa raliuri si alte alea....
|
--------------------
BMW
320d
- DIE
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Bai nene, parca vorbiti de Fiat Multipla. Sunteti siguri ca v-ati uitat unde trebuie?
Si ce legatura are participarea la raliuri cu schimbarea de design? ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
zack |
![]() ![]()
|
![]() Cel' incapatzanat Group: Members Posts: 95 Joined: 22 March 05 ![]() |
cel mai "dezastros" model de la peugeot...nu e deloc bine proportionata
![]() |
--------------------
chevrolet
1.4 16v
- nu zic :))
2005, full [COLOR=blue]!!! Drive Safety !!!
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE Bai nene, parca vorbiti de Fiat Multipla. Sunteti siguri ca v-ati uitat unde trebuie? QUOTE cel mai "dezastros" model de la peugeot Pe bune, voi vedeti aceleasi poze ca si mine ??? Multipla e urita, Doblo, BMW seria 5 si 7.....mai nereusite la Peugeot e 1007, 607 e cam depasit....chiar numai mie imi place 207 ??? Pe bune, mi se pare cel mai frumos model dintre pejouri 207 asta ! |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
zack |
![]()
|
![]() Cel' incapatzanat Group: Members Posts: 95 Joined: 22 March 05 ![]() |
QUOTE(laur @ 13 Jan 2006, 12:04) doblo...e o duba....ce vrei ?! e facuta pentru carat... multipla intradevar...e urata cu spume !! de unde pana unde e urat bmw seria 5 si 7 ? ![]() |
--------------------
chevrolet
1.4 16v
- nu zic :))
2005, full [COLOR=blue]!!! Drive Safety !!!
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
No, mie unul imi place. Iar cu interiorul asta. . .
![]() Parca arata mai bine cu proiectoarele pe lateral. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
laur |
![]()
|
QUOTE(zack @ 13 Jan 2006, 12:09) doblo...e o duba....ce vrei ?! e facuta pentru carat... multipla intradevar...e urata cu spume !! de unde pana unde e urat bmw seria 5 si 7 ? ![]() Doblo are si concurenti....care arata mult mai fain (Caddy, Partner); si reno trafic/opel vivaro sint dube si arata bestial; apoi este si in varianta de persoane.. Sincer designul lui Criss Bangle mie nu imi place (doar z4), si nu sint numai eu de parerea asta....la banii aia ai alternative nult mai faine (Mercedes, Audi de ex.). Iar seria 7 chiar e urita rau ! |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
DFA |
![]() ![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(Codrin @ 13 Jan 2006, 14:17) Interiorul mie nu mi se pare prea reușit..., consola aia centrală, mai ales partea de mijloc-jos unde se află RCD-ul și climatizarea, cu fundalul negru și inscripționările albe..., bleah..., ceva mai comun n-am văzut...., nici un pic de eleganță, nici măcar încadrarea consolei cu marginile alea argintii nu reușește să dea nota așteptată... Sunt dezamăgit! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Consola centrala, in varianta cu climatizare si RCD este mai reusita la 206, asta e si parerea mea. Asta nu inseamna ca mi se pare oribila cea de la 207, doar ca nu e la fel de cul. Poate trebuiau s-o aduca putin mai in fata, asa pare adancita. La 206 e la nivelul marginilor si se curbeaza ca si mariginile, nu e plana ca la 207.
Nu-mi place ca au pus butoanele de deschidere a geamurilor pe portiera, sunt mult mai la indemana langa frana de mana, cum sunt acum (nu-s ca la logan, dupa schimbator, ci inaintea lui, a.i. doar lasi mana jos de pe schimbator si ai ajuns la ele, sunt foarte comod de folosit). Ceasurile de pe bord pare ca sunt similare cu cele de pe 407 si noul 307, sunt mega cule noaptea. Lumina acelor se reflecta pe conturul ceasurilor, dar nu stiu cum dracu au facut ca numai in partea dreapta a varfului acului, asa incat ai impresia unui lichid care se misca pe conturul ceasurilor. Super misto. Locul in spate e mic, normal, doar e o masina mica. Mi se pare absurd sa comentezi asa ceva. Exteriorul e foarte misto, mai ales spatele. Nu imi pot da seama cu adevarat decat dupa ce o vad in real-life, in poze orice masina arata bine. Oricum, prefer varianta cu proiectoarele incastrate, cea cu proiectoarele alea "agatate" de grila nu ma incanta prea tare. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Imi place! De ce? Pai, e simpatica si... Are personalitate! Stergatoare Aero, proiectoare originale, grila mare.. Momentan, cam atat! Oricum, daca as avea banii de 207, as mai pune 5-6 mii si mi-as lua Passat!
|
--------------------
Citroen
C3
- Inca numere rosii...
1.4Hdi 2011
|
|
ashu |
![]()
|
Chiar. Si daca as avea bani de Passat as mai pune 5-6 mii si mi-as lua bemveu sau audi.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu nu nu , ca daca as avea bani de bemeveu sau audi as mai pune 5-6 mii si mi-as lua Lexus.
![]() Mi se pare super reusit profilul! Este agresiv si pare foarte solid. Cel putin botul pare mult mai inalt decat la 206. This post has been edited by AND: 15 Jan 2006, 14:48 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
ashu |
![]()
|
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
|
|
AND |
![]()
|
Daca tot fac un efort sa iau Porsche , mai pun 5-6 mii si iau Ferrari..
![]() On topic : Mai are cineva impresia ca incepand cu generatia urmatoare a clasei mini , aceasta va disparea? In momentul de fata Peugeot 207 are aceleasi dimensiuni cu Peugeot 306 care la timpul sau era o compacta in toata firea..mi se pare firesc ca miniurile incep sa bage cabarit. Incepand cu ..sa zicem Clio IV si Peugeot 208 ..ele probabil vor avea dimensiunile unui Megane II si respectiv Peugeot 307. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
ashu |
![]()
|
Si daca tot am reusit sa strang bani de Ferrari, mai bine mai stau un pic, strang din buci, pun ban pe ban inca vreo 5-6 mii si-mi iau Maybach, macar stiu o treaba.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
HEhehe, sa vezi acolo tunning la motor(filtru de aer sport...etc..)
![]() ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
laur |
![]()
|
QUOTE On topic : Mai are cineva impresia ca incepand cu generatia urmatoare a clasei mini , aceasta va disparea? In momentul de fata Peugeot 207 are aceleasi dimensiuni cu Peugeot 306 care la timpul sau era o compacta in toata firea..mi se pare firesc ca miniurile incep sa bage cabarit. Incepand cu ..sa zicem Clio IV si Peugeot 208 ..ele probabil vor avea dimensiunile unui Megane II si respectiv Peugeot 307. ; cel putin eu asa cred. Clasele tot cresc....asta se intimpla....de aia au aparut mini sub mica,, supermini sub mini....o sa apara micro, nano ![]() |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar poate o sa fie o revolutie in domeniul automobilelor, si o sa scada pana la urma, din variate motive....
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 18:49 |