IE-ul crapa des la forumu asta
![]() ![]() ![]() |
IE-ul crapa des la forumu asta
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|||
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
hmm, mie nu-mi da nici o eroare, merge ok.
win 2000 sp 4 IE 6.0 & Netscape 7 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
O fi ceva ce am instalat io si la munca si acasa. Nu prea-mi dau seama ce.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
win 2000 ie 6 si xp ie 6 no pb
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
ashu |
![]()
|
Mai si io tot xp ie 6, poate ca tine si de patchuri ca io am lasat pe automat si imi instaleaza saptamanal cate un patch. Poate ca alea au bulit ceva. Ciudat e ca numa la site-ul asta imi face asa.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
xp + ie 6.0.2800 crapa de vineri incoace intr'o veselie shi la mine!
Astazi pana acum e bine...dar mai e timp... |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Win 2000, crapa in draci cind nu e Forumul cazut de tot, in special in ultimele saptamini
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Eu nu am avut pb'me pana de curand, poate au schimbat ceva pe la serverul ala!
|
--------------------
Dacia
1310
Agitatorul sef! |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
netscape 7 si merge ok
|
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
eu pe win 2000 prof nu am nici o pb , am instalat sapt trecuta ie 6.0 si aseara niste patchuri pt ie si astazi testez. nici o pb pana acum
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Nu stiu ce are dar inclin sa cred ca nu e vina noastra.
Win 98 (uneori si Me) IE 6 SP1 - merge ok Acelasi win + mozilla/opera -merge ok Linux + opera/mozilla/... -merge ok P.S. Nu am schimbat nimic la forum. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
si mie imi crapa cu IE 6 SP1 + Win XP SP1 upgradat full online. Exact ca lui ASHU. Si cu Opera 7.11 imi crapa. Ceva e suspect aici
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
Cu opera 6.05 + Win XP nici o problema!
|
-------------------- ex-dsn 2001
|
|
ashu |
![]()
|
Bun, deci nu-s singurul. Ma tot gandesc ce oi fi instalat io ceva ce nu-i place. Aveti vreunu dintre cei carora va crapa instalat AVG-ul?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
Mai sigur e serverul de vina. De o saptamana am incercat sa intru shi ioc, adresa era ca shi cum nu exista. Am incercat prin link-uri de pe alte pagini. Acelashi rezultat. Va rog sa facetzi ceva in sensul asta.
Va spun ca aceasta problema exista de ceva mai putin de o luna , motiv pt care nu as da vina pe browse sau p sistemul de operare. Am internet prin RDS, asta daca va poate ajuta! La multi ani! |
--------------------
Dacia
1310
Agitatorul sef! |
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
o fi de la ver asta de phpBB
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
eu am avut XP si mergea brici, apoi am bagat 2000 si mergea la fel.
insa de vreo saptamana..a inceput sa dea erori IE |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Folositi Netscape. Nu a dat niciodata erori cind forumul a fost online.
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
acum folosesc opera si nu am absolut nici o problema..
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Si mie imi crapa IE-ul in ultima vreme la pagina.. De vreo cateva zile mi se buseste de 2-3 ori pe zi.
WinXP cu toate update-urile la zi + IE 6.0.2600 |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
ashu |
![]()
|
Suntem in aceeasi oala viulian, am exact aceeasi configuratie. Ma gandesc sa nu fie de la kazaa si toate prostiile cu care vine.
In sfarsit, daca gasesti cauza da-mi si mie de veste te rog. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
in general incercati sa nu folositi IE. Este unul din cele mai problematice programe, depasit doar de Outlook in aceasta privinta smile.gif. Alternative bune sunt mozilla si opera.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
alex |
![]()
|
Eu folosesc cu succes in prezent Mozilla Firefox ( www.mozilla.org ). Asta dupa ce am reusit performanta sa adun toti virusii posibili si imposibili de pe internet (si da, am toate update-urile la zi :twisted: ).
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
viulian |
![]()
|
||
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-a crapat iar.. si am facut screenshot la eroare ca sa n-o pierd, si m-am dat pe google.
IExplore crapa in mshtml.dll - si se pare ca de-a lungul timpului, mshtml.dll a tot creeat probleme lui IE. Ce-am schimbat la sistem (dupa multe luni de lucru OK cu forumul) este ca acum cateva zile fiind anuntat ca a aparut un nou update de m$, am purces si facut update-ul. Altceva nimic (instalat/dezinstalat). Probabil oamenii au incercat sa repare ceva in mshtml.dll si au stricat altceva.. caci sunt alerte de securitate pentru dll-ul acela si or fi incercat sa-l patchuiasca cumva sad.gif De exemplu, IE crapa (6.0 cu SP1 - adica ce-l mai nou) daca se ruleaza acest script. (ATENTIE, daca incercati, chiar o sa crape smile.gif mie asa mi-a facut).
Deci.. singul fix.. e sa asteptam un alt update sad.gif |
||
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|||
viulian |
![]()
|
Nu mi se pare un sfat prea bun acest "folositi altceva!".. Prefer sa-mi crape ocazional, decat sa trec pe altfel de browsere.
Am lucrat cu browsere de pe vremea Mosaicului si Win3.1 cand te conectai cu librarii de socketi care nu erau inca bagate in sistem.. Si am trecut prin toate.. Netscape, Opera (fain mouse gesture recognition), IExplore, lynx, Mozilla (the big one), apoi de curand Mozilla Firefox (trimmed down version).. si inca probabil cateva care imi scapa (stiu ca mai erau cateva care foloseau bibiliotecile IE pentru asezarea paginii, avand doar alte toolbaruri). Ma rog.. ca browsing experience, nu se ridica nici unul la inaltimea IE-ului.. (si nu sunt deloc pro m$ aici, si nici in general). Se integreaza perfect cu download utilities, paginile arata fix asa cum le-ai facut designul, etc.. 1. Opera - are probleme cu java (e complicat sa-l activezi, si chiar mi-e lene s-o fac). E fain acel Mouse Gesture Recognition, dar in rest.. paginile nu sunt mereu aliniate, java scripturile nu se executa chiar cum trebuie, si in plus mai si costa bani! 2. Mozilla Firefox.. hmm.. e fainutz, are pluginuri si teme, dar .. pagini nealiniate si java script suport (poate si DHTML) foarte primar. Nu mai tin minte, dar nici flashurile parca nu-mi megeau cand am testat. 3. Netscape pleaca greu.. si nu se integreaza cu alte mici utilitare de care am nevoie. Am palm; cu un mic softache ce se integreaza cu IE, doar la o apasare (ma rog, cateva) de buton, pagina curenta si inclusiv cele de dedesupt daca le vrei musai, se duc pe palm, putand sa-o citesti ulterior. Si etc.. Fiecare are gusturile lui, si paginile lui pe care le viziteaza in mod curent. Daca celelalte browsere fac fata cu brio, alegerea lor e buna. Dar pentru mine nu merge.... IE are un singur MARE dezavantaj. ActiveX-urile.. care mereu aduc troieni/virusi. Pentru asta insa folosesc SpyBot, Spyware Blaster, HiJack This, a2 Free Scaner, Free-AV (antivirus). Si pot sa ma duc si pe cele mai virusate, tampite, cretine, necunoscute site-uri.. Nu patesc nimic, si tot se vede bine.. Si mi-am pus si AdPolice, care baga vreo 15000 de site-uri de reclame si adaware in hosts, si acum nu se mai incarca toate popupurile alea flash foarte annoying (pe care trebuie sa faci click ca sa le dai la o parte si sa vezi pagina). Si nici in Yahoo nu se mai incarca placintele alea de poze imense de reclame :twisted: |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
alex |
![]()
|
Popup-urile si reclamele le-am taiat din firewall si suplimentar din browser (firefox).
Este normal ca unele paginii sa se vada bine numai cu IE dar aici este strict vina creatorului paginii respective (ca sa nu mai zic de cei care folosesc programe de creat pagini web). Oricum, forumul se vede bine pe orice browser, garantat! smile.gif Cum am mai spus, de IE m-am lepadat in momentul in care am adunat toate gunoaiele de pe net. Am folosit tot ce am putut, Adaware, HiJack This, a2 Free Scaner etc. si nu am scapt. Atunci am facut compromisul si deocamdata ma inteleg foarte bine cu Firefox. Oricum, daca e vreo pagina pe care nu o pot vedea exista intotdeauna IE. P.S. La Outlook Express am renuntat de cand primesc cam 10 virusi pe zi pe adresa de email a forumului. P.S. Am si antivirus dar am vrut eu sa fiu sigur. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mi-am instalat si eu de dimineata FireFox-ul si merge incredibil de bine comparativ cu I.E. - ul. Merita incercat
singurul lucru care ma deranjeaza e ca face scroll-ul paginii in timp ce se incarca, nu il face la inceput ca I.E.-ul (poate nu m-am exprimat corect, dar poate intelegeti, adica incarca item-urile de pe pagina in ordine, nu vede de la inceput cat spatiu ocupa (fara poze bineinteles) si dimensioneaza de la inceput pagina) |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu aveam probleme cu forum-ul ca nu mai puteam posta mesaje mai mari decat caseta de text. daca aparea scroll-bar-ul bye, bye. Curios, ca la alte forum-uri mergea. In fine, am instalat din nou IE-ul si acum merge bine. In paralel downloadez Netscape si FireFox, sa vad care mere mai bine.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Eu folosesc numai Netscape 7.1 de cind m-am inscris pe forum. Merge super. E mai bun ca firefox, cel putin dpdv ca daca folosesti un nou tab, iti ramine in fereastra de unde ai lansat tab-ul, nu schimba fereastra ca firefox :vmad:
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
viulian |
![]()
|
MoneyTalks - firefox are plugin care iti deschide linkurile noi intr-un nou tab, si nu in fereastra separata..
Acum am trecut si eu pe Firefox 0.9.2 - si retrag ce ziceam de el inainte (v 0.8 ) smile.gif. Suporta o gramada de extensii si are multe avantaje: - mouse gesture recognition - zoom in imagine - incarca paginile muuuult mai repede decat internet explorer (in cazul in care nu ai banda nesimtita! dar la 10-15Kb de download - si chiar pe dialup - browsingul devine o relaxare) - ad block -> poti sa-i spui ce poza sa nu mai incarce - si sa faci si expresii regulate cu astea. adica banners.ro sau etc se pot scoate relaxat si paginile sa arate fain. Si nu doar ca soate poza, dar si restructureaza pagina incat daca e un banenr deasupra si il scoti, ce e dedesupt se ridica. - ad blockul e fain si la flashurile acelea annoying ce iti apar din senin si nu dispar decat daca faci click pe ele. apare un mic buton de adblock pe ele, si gata, otata apasat, nu se mai incarca niciodata. - plugin pentru scos temporar un obiect din pagina (un soi de adblock dar temporar sa vezi cum arata). - si etc... smile.gif e drept, nu arata asa fain ca iexplorer (si se incarca un piiic mai greuletz) dar in rest e super. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:45 |