Modul unitate CD Carminat CN2, Sfat inlocuire
![]() ![]() ![]() |
Modul unitate CD Carminat CN2, Sfat inlocuire
iulian86 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 18 December 14 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan II
2008
- -
|
|||
Alin2225 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 17 November 16 From: Timisoara ![]() |
Si daca rezolvi tot naspa o sa fie. E un ecran vechi, nu are nici imagine misto, hartile nu stiu cat de ok vei gasi. Nu merita sa te legi la cap fara sa te doara. Cauta sa montezi ceva mai recent si lasa l pe acela..parerea mea
|
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dci 86 cp
2007 Sper ca dupa ce mor nevastamea sa nu-mi vanda sculele la pretul care i-am zis eu ca le-am cumparat
|
|
iulian86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 18 December 14 From: Galati ![]() |
Posibil sa fie un display cu grafica depasita, insa imi place masina cat mai stock.
Am luat in calcul schimbarea display-ului cu un gps la aceleasi dimensiuni si montarea unui player cu pastrarea comenzilor de pe volan. Intre timp la fratii chinezi am gasit doar lentila la 8 $. Cred ca voi sacrifica modulul de cd pentru teste. Radio-ul functioneaza cu acel modul scos. |
--------------------
Renault
Megan II
2008
- -
|
|
Trafic2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 14 May 17 ![]() |
Salutare. Eu am avut timp de 3 ani navigatie Carminat Tom-Tom pe Trafic 2, si a mers impecabil. Daca reusesti sa il faci sa functioneze, eu cred ca va fi mult superior altor sisteme de navigatie de pe piata, chiar si OEM. Am vazut ce poate navigatia de la ford, de la VW... Tom-Tom e cel mai tare in asa ceva dupa parerea mea. O zi buna!
|
--------------------
Renault
Talisman
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:35 |