Probleme cutie viteze automata, Cutie viteze 5 trepte motor 2.2 diesel 110 kw G9T
![]() ![]() ![]() |
Probleme cutie viteze automata, Cutie viteze 5 trepte motor 2.2 diesel 110 kw G9T
Motzoc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 29 November 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2.2 dci 110 kw cutie viteze automata 2004
|
|||
andru1973 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.271 Joined: 8 December 14 From: nu conteaza ![]() |
uleiul se schimba din orice cutie de viteze fie ea și manuala și automata ,uleiul din cutie îmbătrânește cu timpul își schimba proprietățile.....etc,e o tâmpenie sa spui ca nu se schimba ,schimba uleiu posibil sa fie din cauza lui normal asa se întâmpla când nu se schimba la timp,eu la a mea (manuala) îl schimb la sa zic 80-100 mii km deja sunt la al 3-lea
|
--------------------
renault
LAGUNA 1 RT 2.0 LAGUNA 3 2.0 DCI 130CP fara DPF
iulie 2008 expresion
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 875 Joined: 30 October 07 ![]() |
https://www.clubmercedes.ro/forum/discutii-...viteze-automate
Trebuie sa-ti faci cont pe clubmercedes. Foarte interesant ce zice un tip "automaticul". Uleiul se schimba obligatoriu la ...un anumit nr. de km si la automate. Temperatura uleiului este importanta si sunt si masini noi care la temperaturi scazute dau anumite socuri la schimbarea vitezelor. |
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
- nr. de Bacau
|
|
Motzoc |
![]()
|
Salutare
Am fost la reprezentanta si ce sa vezi ..ei nu schimba uleiul in cutii . Am intrebat totusi ce fel de ulei intra si inafara de culoarea maro si ca intra 3.3 l nu au stiut sa-mi spuna nimic ... ![]() Voi ce ati face in aceasta situatie ? Am mai vorbit cu unul cu altul si mi-au zis ca in Bacau nu este nici un mecanic de incredere ,care sa se priceapa la cutii automate .... |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
![]() maro e cand iese, de jegos ce , la intrare ar trebui sa fie o culoare mai deschisa. elf nfp sau nfJ depinde de cutie. n-am automata, nu pot sa te ajut, dar nu ma pot abtine sa nu comentez la raspuns ai primit. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Motzoc |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna 2
|
|
sfinxgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 20 September 06 From: OLT ![]() |
Ulei la cutia automata se schimba la 5 ani sau 125000 km(am un ML250 și am schimbat de curând uleiul la reprrzentanta Mercedes).
|
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9 dCI Expression
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Caută pe forum ca gasesti destule informații despre schimb ulei la cutia automata....și persoane/service-uri calificate sa facă operațiunea.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:40 |