probleme motor laguna 1.9 dci 2006, low bat, tremura motor, lipsa servo, fum sub capot
![]() ![]() ![]() |
probleme motor laguna 1.9 dci 2006, low bat, tremura motor, lipsa servo, fum sub capot
siriteanu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
Dynamique 2006
-
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cureaua de accesorii/fulia alternator/fulia arbore cotit....caută pe forum ca găsești destule cazuri asemănătoare.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
din experienta similara spun ca e fulia arbore cotit + curea de accesorii.
https://www.reno.ro/Fulie-arbore-cotit-t291209.html https://www.reno.ro/index.php?showtopic=279491&hl=fulie This post has been edited by PuscasMarin: 13 Sep 2018, 13:14 |
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
siriteanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
fulie arbore cotit, curea accesorii, si am zis ca daca tot umbla, sa schimbe si intinzatorul acolo ca sa imi iau de-o grija cu kit-ul de accesorii ; desigur si revizia de ulei si filtre care era programata plus alte constatari daca este cazul.
Se pare ca fulia arborelui cotit are ceva de cauciuc, care s-a uzat si cand s-a incins cureaua mergea pederost acolo, din cauza asta era totul dat peste cap . la rece, a mers ok ( azi de expl am dus-o pe roti la service ) cea mai ieftina fulie e 250 de lei , se adauga pretul curelei si al rolei intinzatoare si manopera. |
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
Dynamique 2006
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:24 |