Masina de schimb
![]() ![]() ![]() |
Masina de schimb
kriprii |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|||
johnyboy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 7 September 09 From: Bacau ![]() |
CASCO este acoperirea ta in cazul in care tu esti vionvat de producerea incidentului. Daca nu esti tu vinovat atunci apelezi la RCA-ul celui vinovat. Daca este o problema tehnica o acopera garantia nu CASCO, in cazut tau firma de unde o iei. De ce si-ar asuma o firma terta raspunderea pentru cum conduci tu? Vezi poate colegul a platit ceva extra pentru CASCO sau poate are un Ferrari si pretul plait pe masina justifica o asa optiune.
PS. daca o gasesti zgariata/lovita in parcare nu mai vota psd in veci ![]() PPS. problema tehnica nu este daca se buleste cutia de viteze cand bagi R in mers din greseala. This post has been edited by johnyboy: 29 Jul 2018, 18:23 |
--------------------
Renault
Kadjar
2017/Intens/4WD
|
|
kriprii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Stiu care e dif dintre Casco si Rca. Masina mea e in garantie si e in service. Ei mi au oferit masina de schimb. Aceste masini de schimb pt clienti ar trebui sa aibe Casco, dupa parerea mea
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
johnyboy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 7 September 09 From: Bacau ![]() |
Parerea me este daca nu te simti in regula poti sa iti faci tu CASCO si sa ceri returnarea banilor dupa. Eu spun ca depinde ca cat timp/unde o folosesti. Daca pleci in concediu in Bulgaria fa-i CASCO. Daca e cateva zile serviciu/acasa mergi mai cu atentie si aata e. CASCO e ceva optional, nu cred ii poti obliga sa iti ofere acest lucru.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2017/Intens/4WD
|
|
kriprii |
![]()
|
N am eu cum sa i fac Casco si nu era vorba de obligat. Eu spun doar ca era firesc ca acea masina data la schimb sa fie asigurata. Spre exemplu daca pierd cheia de la Dacia ma costa 150 euro...
This post has been edited by kriprii: 29 Jul 2018, 18:46 |
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
constantin_muntean |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 25 March 17 ![]() |
Trebuia sa aiba casco masina, dar ti se pune fransiza pe fiecare eveniment De obicei 100 euro
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016
|
|
kriprii |
![]()
|
Tot era ok...ma simteam mai safe
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
Remicade |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 November 09 ![]() |
E o firma care nu-si respecta clientii, normal ca ar trebui sa aiba CASCO, daca maine da grindina sau o fura cineva cine e de vina ? Divinitatea ?
|
--------------------
Renault
Kadjar
1.2 TCe 2018 Logan 1.4 8v 75CP
Logan 1.6 8V 90 CP |
|
kriprii |
![]()
|
Conform contractului eu eu trebuie sa achit tot...Maine cred ca o duc inapoi, nu am nevoie de stres in plus.
30 Jul 2018, 13:26: Azi am predat masina. De la Renault Romania voiau sa-mi faca Casco dar masina mea e gata miercuri si nu mai avea rost. This post has been edited by kriprii: 30 Jul 2018, 13:26 |
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
romeo_id |
![]()
|
![]() Engineer Group: Members Posts: 449 Joined: 8 August 11 ![]() |
Am primit si eu notificare sa merg la service sa mi se resofteze motorul pentru reducerea emisiilor de azot... bla bla... dar mi-e teama ca o sa patesc ca kriprii. Ai rezolvat, apropo?
|
--------------------
Renault
Clio 2, 1.2 16V 2003 Authentique
Kadjar 1.6 dCi 4WD 2016 Zen
|
|
alexpslr |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 22 October 17 ![]() |
Resoftarea nu ar trebui sa dureze câteva zeci de minute hai o ora sau doua? Nu vad de ce ar tine mașina zile doar pentru a rescrie un soft. Nu e ca și cum o și testează sa vadă dacă poluează cu adevărat ca un euro 6 ( lucru care momentan e clar ca nu o face).
|
--------------------
Peugeot 307 2007 |
Kadjar Zen 1.5 dci
2017
|
|
kriprii |
![]()
|
Eu luat masina intre timp. Mie dupa resoftare imi trepida la relanti si dasta mi-au tinut-o, ca sa detecteze daca are legatura sau e alt defect.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:17 |