Parbriz Megane 3, Inlocuire parbriz
![]() ![]() ![]() |
Parbriz Megane 3, Inlocuire parbriz
SergiuPRD |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 July 18 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
2013
|
|||
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
Eu am parbriz Pilkington si vreau sa spun ca face toti banii.Fostul proprietar a avut casco si nu a vrut s-o vanda cu geamul ciobit. Vreau sa spun ca protejeaza bine la soare (alea chinezesti nu au) si e silentios la vant si ploaie.
Sistemul Visio ti-l dezactiveaza un baiat cu Clip in 5 minute. |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
SergiuPRD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 July 18 ![]() |
QUOTE(silvanu96 @ 18 Jul 2018, 10:36) Eu am parbriz Pilkington si vreau sa spun ca face toti banii.Fostul proprietar a avut casco si nu a vrut s-o vanda cu geamul ciobit. Vreau sa spun ca protejeaza bine la soare (alea chinezesti nu au) si e silentios la vant si ploaie. Sistemul Visio ti-l dezactiveaza un baiat cu Clip in 5 minute. Multumesc frumos pentru raspuns. |
--------------------
Renault
Megane 3
2013
|
|
Mirelmitel22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 November 18 From: București ![]() |
Salut si eu am tot cu viso sistem iar de curând am căpătat o fisura de app 4cm si pana se mărește vreau o soluție de inlocuit parbrizul însă din cate am vazut cameră este atașată pe soclul senzorului de faruri si stergator nu înțeleg de ce trebuie un parbriz mai special,a inlocuit cineva pana acum modelul cu viso?
|
--------------------
Renault
Megane
2012/3
- B227MMC
|
|
ionut L. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
Da, am eu. Astazi am intrebat cat costa... costa 1380 cel pentru camera visio... are un suport special.
Parbriz Pilkington, dureaza 25 zile lucratoare, la comanda. Trebuie sa-l schimb, urmeaza ITP-ul. Pret cu montaj inclus. This post has been edited by ionut L.: 13 Sep 2019, 11:20 |
--------------------
Renault
Megane 3_1.5 dci 110_2012
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Parbrizul Pilkington vine cu tot cu senzori sau se transfera de la cel vechi? Eu am doar senzor de ploaie si lumini, fara altceva. Nu e ciobit, dar e sablat si e deranjant in soare puternic.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ionut L. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
Se recupereaza senzorii, doar gel trebuie pus.
13 Sep 2019, 20:36: QUOTE(silvanu96 @ 18 Jul 2018, 10:36) Eu am parbriz Pilkington si vreau sa spun ca face toti banii.Fostul proprietar a avut casco si nu a vrut s-o vanda cu geamul ciobit. Vreau sa spun ca protejeaza bine la soare (alea chinezesti nu au) si e silentios la vant si ploaie. Sistemul Visio ti-l dezactiveaza un baiat cu Clip in 5 minute. nu stiu cum "dezactivezi " fizic camera pt ca vine prinsa pe parbriz. This post has been edited by ionut L.: 13 Sep 2019, 20:36 |
--------------------
Renault
Megane 3_1.5 dci 110_2012
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|
Kizashi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 June 23 From: Arges ![]() |
Salutare! Ce-ati mai făcut cu parbrizele, de care ați pus? Mulțumiți? Scurgeri ceva sau alte probleme? Astăzi când am intrat pe autostrada înspre Pitești... mi-a sărit o ditamai piatra în parbriz și am căpătat o crăpătură de toată frumusețea!
![]() Nu am decât senzori de ploaie și lumini, fără Visio! Ceva sfaturi ar fi binevenite + recomandări în zona Argeșului! Mulțumesc! |
--------------------
Renault
Megane 3 GT Line
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:43 |