Problema la Ford Mondeo
![]() ![]() ![]() |
Problema la Ford Mondeo
RusuEmanuel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 May 18 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2002 / Turnier
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
E mai ieftin un motor SH.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 875 Joined: 30 October 07 ![]() |
Vezi ca la Fordul tau ai self test. Inainte sa dai la automat pune in acest mod, comuta din butonul ala din stanga pana la temperatura si circula un pic cu masina. Poate ceasul de bord e defect. Apropos de compresia scazuta la acest motor e cunoscuta problema segmentilor cocsati si a consumului de ulei. Verifica intai cu supraincalzirea.
"Consuma" lichid de racire, intrerupe ? |
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
- nr. de Bacau
|
|
RusuEmanuel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 May 18 ![]() |
Nu consuma lichid de racire , doar dacă merg mult cu masina si se supraincalzeste , il elimina pe unde gaseste loc. Am incercat sa completez cu apa cand motorul era cald si bolborosea in vas. De mers, motorul merge rotund.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2002 / Turnier
|
|
DaPZzzz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 20 January 18 ![]() |
Am avut "onoarea" sa conduc un ford mondeo din 2003 aproximativ 1 an de zile.. in acest an am bagat cred ca cel putin 100 de L de ulei.
La fiecare plin de benzina trebuia minim 1 L de ulei. De am ajuns sa iau pana si ulei... vechi de te miri pa unde. Multa bafta cu al tau ![]() |
--------------------
A
B
C nvm
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:25 |