Clapeta acceleratie clio 172, Vreau sa imprumut o clapeta pentru test
![]() ![]() ![]() |
Clapeta acceleratie clio 172, Vreau sa imprumut o clapeta pentru test
dragos_dP |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 April 18 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 172
2003
- B33LSE
|
|||
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Vezi si motorasul pas cu pas din interiorul copului clapeta...de fapt acela este vinovat in majoritatea cazurilor si nu intreaga clapeta. La fel a patit si vechiul proprietar. Acum nu stiu daca la varianta electrica, este la fel dar poti incerca curatarea lui iar daca acel pinion nu se mai misca, verdictul este clar, nu o sa stea nimeni sa il desfaca ca sa il testezi, asta daca nu e vorba de cineva apropiat.
![]() Insa nu trebuie sa se opreasca sub 1000, acela e relanti pe la 800-900rpm, dac anu se rezolva, mai pot fi verificate bujiile si furtunurile lor, desi mai rar ar fi acestea de vina dar... This post has been edited by alexgeogabriel: 14 Apr 2018, 10:08 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
Salut de unde ai luat o? E una din cluj care avea kng la numar? Sau a avut vreodata?
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
dragos_dP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 April 18 ![]() |
@alexgeogabriel am verificat clapeta la Serus pe tester si este ok se pare. Am schimbat bujiile am verificat injectoarele am schimbat senzorul MAP(cel de presiune aer in admisie) tot aceleasi simptome le are, trepidatii la relanti, mers infundat cand merg incet cu 5-10km/h insa in ture merge bine. A si pe tester nu are nici o eroare masina. Din ce am mai vazut si pe forumul clio sport cat si de la mecanici ar mai fi sonda lambda sau pompa de benzina (nu da presiunea cat trebuie). Eu banuiesc ca ar fi sonda lambda, dupa ce o schimb am sa anunt daca s-a remediat problema
19 Apr 2018, 10:37: @speedman Am luat-o din Bucuresti de la primul proprietar ce a cumparat-o de la reprezentanta Renault din Bucuresti. Numarul B-33-LSE s-a pastrat de la prima inscriere This post has been edited by dragos_dP: 19 Apr 2018, 10:37 |
--------------------
Renault
Clio 172
2003
- B33LSE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:42 |