Bataie roata dreapta fata
![]() ![]() ![]() |
Bataie roata dreapta fata
mr. black |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 3 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16v Dynamique
2007
- -
|
|||
Mr_X |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 17 October 15 From: Brașov ![]() |
Trebuie un test în mers: depinde de zgomot, de cum se simte în volan, de cum se manifestă (la viteză și denivelări, pur și simplu la viteză, ).
Dar dacă pe elevator nu au văzut nimic, îți dai seama că din fața tastaturii se vede și mai puțin ![]() This post has been edited by Mr_X: 13 Apr 2018, 06:45 |
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
2007
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Bieletele antiruliu sunt de obicei asa de zgomotoase..si sensibile la gropi!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
CoL00SaL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 13 December 15 ![]() |
Am pati'o si eu aseara cu un mare crater in asfalt acoperit cu apa. L'am luat din plin si pe moment s'a auzit un poc, poc, scurt si a disparut. A doua zi am dat roata jos si surpriza zic eu, un burduf spart. Eu zic ca sun norocos la cum era craterul' ala...
|
--------------------
Renault
Megane II Combi 1.6
2005
|
|
luca76 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 26 May 14 From: Cel mai sarac judet din tara ![]() |
Ala e burduful capului de planetara si e putin probabil sa se sparga de la groapa. Mai degraba ai avut noroc cu groapa de l-ai observat..
|
--------------------
renault
Kadjar 1,5 blue dci manual
2019
- Numar de vaslui prostu' pana nu-i fudul nu-i prost destul
|
|
mr. black |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 3 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Era una din placutele de frana din stanga, sarise putin din etrier de la socul ala. Era ciudat ca se auzea in dreapta. Multumesc pentru raspunsuri.
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16v Dynamique
2007
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:34 |