Probleme motor 1.5 dCi, Îmi moare motorul la 110km/h
![]() ![]() ![]() |
Probleme motor 1.5 dCi, Îmi moare motorul la 110km/h
Calin Lucian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 15 July 16 From: Urziceni, Ialomita ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2008 1.5Dci
- IL73LUC
|
|||
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Posibil fir intrerupt in instalatie/contact imperfect/fir de masa, minus care nu mai face contact cu caroseria.
Daca nu te pricepi mergi la cineva care se pricepe si zii exact ce ai scris si aici. Poti cauta si pe forum, cu toate ca nu imi aduc aminte de un caz asemanator cu al tau. Ai martori aprinsi in bord? Cand zici "cablurile de la motor" la care anume te referi? Cele care duc in cutia cu sigurante sau cele care duc la ecu? In spatele bateriei sau in dreapta ei? |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
Calin Lucian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 15 July 16 From: Urziceni, Ialomita ![]() |
Am facut masina pana la urma... de vina a fost pompa de injectie, un injector infundat, span in rezervor si in filtru de motorina..acum masina merge normal,
|
--------------------
Renault
Symbol
2008 1.5Dci
- IL73LUC
|
|
DanyST |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 23 October 17 ![]() |
Ce anume a avut pompa de injecție? Aceeași problema o am și eu dar filtru de motorina e curat. La fel am curățat EGR si tot ce mai e pe lângă, filtru aer nou, filtru motorina nou schimbat cam la 7500 km. La 110 km/h stationeaza acul.
|
--------------------
Renault
Clio II
2004 1.5 dci 65 cp
|
|
Calin Lucian |
![]()
|
pompa era plina de span, la fel si rezervorul si un injector infundat de-a binele...
|
--------------------
Renault
Symbol
2008 1.5Dci
- IL73LUC
|
|
ccoto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 22 April 09 From: Navodari ![]() |
Interesant. Care e in cazul asta legatura intre miscarea cablurilor de la motor si pilitura din pompa?
|
--------------------
Renault
Kangoo
1.9D 2003, 1.5 dCI 2006
- CT07KZM
|
|
Calin Lucian |
![]()
|
Era un fir intrerupt.. problema minora... nu am mai mentionat
|
--------------------
Renault
Symbol
2008 1.5Dci
- IL73LUC
|
|
myhay1208 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 978 Joined: 15 August 07 ![]() |
Care era firul, ce culoare, si unde era intreruperea ?
|
--------------------
Renou'
Clio 1.4 - 16V K4J 710 / Scenic 2 1.6 16V K4M 766
-- Clio 2002 / Scenic 2007 You know the secret...
|
|
Calin Lucian |
![]()
|
Chiar nu stiu, mecanicul l-a gasit.. nu l-am intrebat...
|
--------------------
Renault
Symbol
2008 1.5Dci
- IL73LUC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:13 |