Ajutor scoatere ornamente portiera, Laguna Coupe
![]() ![]() ![]() |
Ajutor scoatere ornamente portiera, Laguna Coupe
Racky |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) Renault_Laguna_Coupe__3_.jpg ( Size: 81.72k ) Number of downloads: 173 renault_laguna_coupe_20_dci_180_4control_2011_770_21.jpg ( Size: 476.47k ) Number of downloads: 190 |
||
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|||
digioptic |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 24 September 09 ![]() |
Cred ca trebuie dat jos panoul interior al portierei. Ormanentul "gri" la mine de pe usa e din aluminiu. Prinderile la un element de metal fata de unul de plastic, sigur sunt diferite. Si pe partea interioara a panoului, poti vedea-scoate-declipsa usor. Cu usa fara panou, poti vedea usor cum se indeparteaza chederul si acel ornament exterior de pe usa.
This post has been edited by digioptic: 15 Mar 2018, 06:34 |
--------------------
--------
------------
------------------ ---------------------------------------
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ai cautat
![]() Din cate vad, ambele elemente care te intereseaza se scot relativ usor. Eu nu m-as apuca de dat jos panoul usii, are niste agrafe mai deosebite, cu garnitura din cauciuc, care se scot cu un cleste special, altfel se rup usor si o sa ai niste greieri de o sa vrei s-o vinzi (si nici nu's ieftine, cam 10 lei bucata). |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
digioptic |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 24 September 09 ![]() |
Nici eu nu sunt adeptul demontarilor fara rost si da, plasticele se pot scoate usor prin declipsare-tragere pe directiile indicate, dar, elementele de aluminiu de pe usa, eu nu as trage de ele. Poate colegul are de plastic, in poza atasata par de aluminiu. Sau pozele nu sunt ale masinii lui.
De ce sa fie o problema in demontarea panoului interior al usii ? In manualul de service, in primul rand al paginii respective, in chenar se da : Essential special tooling. Evident ca daca nu o ai scula, nu te apuci sa tragi, sau mai bine, apelezi la un atelier care e dotat. Daca spune ca are foarte multa mizerie sub acel element, cu atat mai mult s-ar impune demontarea panoului usii, sa se verifice sigilarile interioare ale usii, destul de precare la reno. E doar o parere, nu trebuie urmata, sfatul unui om de service este mult mai bun de luat in seama... ![]() This post has been edited by digioptic: 16 Mar 2018, 06:53 |
--------------------
--------
------------
------------------ ---------------------------------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 16:09 |