navigatie megane 3, navigatie
![]() ![]() ![]() |
navigatie megane 3, navigatie
molnar.peter |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 8 December 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2016 break
- ms 67 bcg
|
|||
bogdan.bunea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 4 April 15 ![]() |
daca navigatia este montata corect ar trebui musa-i sa poti instala hartile , pune un card de origine de la o alta masina cu acelasi tip de navigatie ( TOM TOM SIMPLU SA LIVE ) si vezi daca functioneaza .
This post has been edited by bogdan.bunea: 18 Feb 2018, 08:26 |
--------------------
Renault
Megane
2011 Automatikgetriebe
- munich zweisechs
|
|
molnar.peter |
![]()
|
Sa chinuit meseriasu la montaj, la un moment dat lipsa și fire am și întrebat nu a încurcat culorile?
![]() Mă duc și la Renault service sa vad ce zic cei de acolo.... Apoi de nu se poate caut un android... 18 Feb 2018, 21:34: am gasit pe ebay un model cu 300 de dolar( nu stiu dc vor fi ceva taxe ulterior expedierii??) Android 7.1 Quad core Model: ZW-RM-003 vine din hong kong are cineva?? cunoaste cineva?? inca nu am cumparat de pe ebay oare nu iau teapa?? This post has been edited by molnar.peter: 18 Feb 2018, 21:34 |
--------------------
renault
megane
2016 break
- ms 67 bcg
|
|
adrianBuc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 13 November 16 ![]() |
vezi ca il gasesti si pe alliexpress din ce vad cel care vinde e chinez....
|
--------------------
renault megane 3
grandtour
2011
|
|
molnar.peter |
![]()
|
Cat de sigur e sa cumperi de pe AliExpress??
Nu am cumpărat niciodată! Merge ușor?? Vamă, TVA .....parcă de-astea nu scap!??? Mersi |
--------------------
renault
megane
2016 break
- ms 67 bcg
|
|
alex.al |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 26 January 18 From: Zürich / Elveția ![]() |
Eu comand destul de des de pe AliExpress si mereu mi.au venit comenzile, si fără taxe suplimentare.
Insa nu inteleg de ce nu merge cel SH. Ce aplicatie gps foloseste? Nu se poate reinstala aplicația ? Va pot pune la dispozitie un link cu un gps daca e nevoie, iar hartile se descarca via wifi ulterior. Poate ajut cumva ![]() QUOTE(molnar.peter @ 21 Feb 2018, 21:50) Cat de sigur e sa cumperi de pe AliExpress?? Nu am cumpărat niciodată! Merge ușor?? Vamă, TVA .....parcă de-astea nu scap!??? Mersi |
--------------------
Renault
Megane III
1.5 dCi, 110 HP, Expression 2013
|
|
molnar.peter |
![]()
|
Salut!
Au incercat sa instaleze pe ea programul Igo, chiar si o varianta mai light la un moment dat! De citit citeste cardul introdus cu programul de navigatie dar la un moment dat se blocheaza! Se blocheaza si atunci cand se da un scaning pt gps! ???? Am vazut ca se poate comanda si din Germania de la Aliexprex! 22 Feb 2018, 09:43: softul ce foloseste este win ce 6.0 This post has been edited by molnar.peter: 22 Feb 2018, 09:43 |
--------------------
renault
megane
2016 break
- ms 67 bcg
|
|
mitza97 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 24 February 18 ![]() |
Buna ziua.
Va salut si eu, proaspat posesor al unui Megane III. As avea nevoie va rog de putin ajutor cu navigatia, este adusa din Franta masina si nu merge, banuiesc ca nu are harta de Romania? |
--------------------
Renault
Megane III
2012 1.5 dCI 90 CP
|
|
chivereanumarian |
![]()
|
![]() Pagina de facebook Activari Funcții,Hărți 2019,Diagnoz Group: Members Posts: 831 Joined: 22 June 15 ![]() |
Scoți cardul și scrie pe el ce tari sunt sau Europa, dacă mașina este din 2011,-2012 te costa în jur a 250 -300 lei pe internet olx card nou !dacă ai banii sa updatezi de pe situl tom tom e mai scump
|
--------------------
megane 3 bose 2013
Laguna 2014 2.0 130 ,megane 3 2015 95 cp euro 6
2015,Megane 4 intens estate
|
|
mitza97 |
![]()
|
Mersii pentru raspuns.
Mi se pare putin cam scump. Asta este, cred ca voi folosii Waze in locul navigatiei. ![]() Hartile oricum nu cred ca sunt actualizate la nivelul Waze ori Google Maps. |
--------------------
Renault
Megane III
2012 1.5 dCI 90 CP
|
|
ofer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 February 17 ![]() |
Salut . Pentru Tom Tom Live ,cumperi un card de 8GB faci un cont pe siteul lor si descarci hartile contra cost (circa 50 euro )
|
--------------------
renault
megane 3 gt line
2011
|
|
mitza97 |
![]()
|
Harta României nu se poate lua de pe un alt card pe care există spre exemplu?
|
--------------------
Renault
Megane III
2012 1.5 dCI 90 CP
|
|
korny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 20 March 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(mitza97 @ 25 Feb 2018, 16:52) Mersii pentru raspuns. Mi se pare putin cam scump. Asta este, cred ca voi folosii Waze in locul navigatiei. ![]() Hartile oricum nu cred ca sunt actualizate la nivelul Waze ori Google Maps. Sa stii ca hartile chiar sunt foarte ok, ultima actualizare pe care o am si eu instalata e din decembrie 2017. |
--------------------
Renault
Megane
2012 1.2 TCe 115 Grandtour Bose
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca sunt bune navigatia stock nu stie sa te duca in functie de cat de aglomerat este segmentul respectiv cum face waze. Te duce pe traseul cel mai scurt.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
mitza97 |
![]()
|
Reiau un post anterior si imi cer scuze pentru asta. Harta României nu se poate lua cumva de pe un alt card pe care există spre exemplu?
|
--------------------
Renault
Megane III
2012 1.5 dCI 90 CP
|
|
chivereanumarian |
![]()
|
![]() Pagina de facebook Activari Funcții,Hărți 2019,Diagnoz Group: Members Posts: 831 Joined: 22 June 15 ![]() |
La cele live nu se poate ,adică după 12.2010 sunt tom tom live
|
--------------------
megane 3 bose 2013
Laguna 2014 2.0 130 ,megane 3 2015 95 cp euro 6
2015,Megane 4 intens estate
|
|
mitza97 |
![]()
|
Salutari.
Pe display-ul navigatiei nu este posibila afisarea informatiilor senzorilor de parcare? Semnalizarea lor este doar acustica, nu si vizuala? |
--------------------
Renault
Megane III
2012 1.5 dCI 90 CP
|
|
mitza97 |
![]()
|
Nu ma poate lamurii cineva si pe mine, va rog?
|
--------------------
Renault
Megane III
2012 1.5 dCI 90 CP
|
|
I.Neagu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 3 January 17 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu doar la cele care vin cu sistemul r-link din fabrica poate fi afisat radarul senzorilor pe ecranul navigatiei. Si eu am senzori fata spate si sunt doar acustici (masina are carminat tomtom live) ...
|
--------------------
Renault
Talisman
2017, Initiale Paris, 1.6dci 130cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:41 |