Clio 2 2005
![]() ![]() ![]() |
Clio 2 2005
UsernameR |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 18 November 17 ![]() |
|
||
--------------------
Ferralamborsche
Moloz
In viitor
|
|||
MisuSYM |
![]()
|
Fan Diesel Group: Members Posts: 97 Joined: 27 December 16 From: Galati ![]() |
Acel display afiseaza doar ora, temperatura si functiile casetofonului, in niciun caz consumul sau autonomia. Computerul de bord (daca ai) se afla sub vitezometru. Cauta in varful manetei de actionare a stergatoarelor sa vezi daca ai buton. Daca nu ai, nu ai nici CB.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
UsernameR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 18 November 17 ![]() |
A ok, merci.
Nu cred ca am acel buton. Mai am 2 nelamuriri: pe consola volanului, in dreapta, sunt 3 butoane pentru volum, +- si mute care nu functioneaza si ma gandesc ca din cauza faptului ca nu mai exista casetofonul original al masinii ci unul aftermarket. Iar tot pe aceasta consola exista sus si jos 3-4 butonase mici neinscriptionate care tot asa nu fac nimic, cel putin la prima vedere. Iar a doua nelamurire este in legatura cu stopul de frana central, ce bec imi trebuie pentru el si cum il schimb ? |
--------------------
Ferralamborsche
Moloz
In viitor
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cauta pe forum raspuns la toate nelamuririle tale cu ajutorul functiei de cautare....nu trebuie topic nou pentru subiecte deja discutate.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:44 |