buton inchidere geam geamuri megane 2
![]() ![]() ![]() |
buton inchidere geam geamuri megane 2
Danielsandu89 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 September 17 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007 dynamique
|
|||
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe butoanele de pe usile corespunzatoare geamurilor merg bine? Daca merg bine atunci incearca sa schimbi toate butoanele din consola de pe usa stanga si incearca sa dai cu spray de contacte la mufe si la mufa usii stanga.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Danielsandu89 |
![]()
|
la fel face si din butoanele individuale de pe usi,si din consola de pe usa soferului.
|
--------------------
Renault
Megane
2007 dynamique
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Incearca o resetare a modulelor de impuls de pe usile afectate (scoti sigurantele de geamuri cateva secunde apoi le bagi la loc si incerci sa le inveti impulsul din nou. Daca nu, verifica butoanele de pe usa de la sofer sa nu fie vreun contact imperfect, se mai uzeaza in timp contactele de pe placa, cele in care se infig pinii de la mufe. Eu a trebuit sa curat si sa cositoresc unul din ele din cauza asta ca faceau contact cand vroiau ei iar daca miscam de mufe faceau figuri.
Daca nici dupa ce fixezi conexiunile bine la butoane nu merge impulsul, e posibil sa fie de la modulul comfort (impuls) de pe motorasul de la macara. Este un Temic care tinde sa se strice dupa un timp. Eu am patit-o recent cu geamul soferului care nu mai mergea deloc. Am inlocuit modulul si acum merge perfect. |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Danielsandu89 |
![]()
|
ok,mersi,voi incerca
|
--------------------
Renault
Megane
2007 dynamique
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Geamul care se ridica sacadat ( cate 5 centimetri ) nu are nimic , al ridici si cobori - tura completa - de cete ori va fi nevoie 5-7 ori pana se va ridica automat.
Nu trebuie sa schimbi butoane sau altceva - cred ca ai deconectat bateria si la reconectare se reseteaza. Toate bune ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
2004 -1.9 DIESEL , 2004 1.6 16V BENZINA ;
- B Nu poti face supa de PUI, daca pui numai gainat de pui
|
|
megan2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 10 September 17 ![]() |
Am si eu o problema(sau nu).
Am inteles ca "impuls" inseamna sa se inchida/deschida geamul fara sa tii apasat butonul. Cum trebuie sa fac asta, la mine exista impuls dar nu stiu cum sa-l accesez.Adica cateodata(din greseala) se inchid/deschid complet, si se intampla exact atunci cand nu vreau asta.Cum sau cand trebuie sa apas pe buton sa mearga impulsu lu peshte? Si mai am 2 probleme.Nu stiu cum sa imi gasesc in forum postarile fara sa stau sa caut si sa imi aduc aminte in ce sectiune am postat Nu ma pot autentifica de pe iphone , zice error si nu ma lasa in cont. This post has been edited by megan2: 10 Oct 2017, 09:37 |
--------------------
renault
megane
2008 https://www.youtube.com/watch?v=E_kMznwmyT8
|
|
ARCKANUM |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 17 Joined: 25 June 15 ![]() |
butonul are 2 curse. pentru impuls = "tragi" / "apesi" butonul pana auzi al doilea click. atunci geamul urca / coboara singur. pentru ajustare manuala, tragi / apesi pana la primul click.
|
--------------------
|
|
megan2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 10 September 17 ![]() |
Perfect, am rezolvat cu butoanele, ambele fata au doua pozitii sus si doua jos dar ca sa le accesez trebuie sa apas mai tare pentru a auzi/simti al doilea click.Multumesc.
Cu postarile am rezolvat, dau click dreapta pe nicul meu si am optiunea de a cauta postarile userului. In continuare am problema cu autentificarea de pe telefon conform a ce am scris in postul anterior.Poate un moderator ceva:...! |
--------------------
renault
megane
2008 https://www.youtube.com/watch?v=E_kMznwmyT8
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(megan2 @ 13 Oct 2017, 08:58) In continuare am problema cu autentificarea de pe telefon conform a ce am scris in postul anterior.Poate un moderator ceva:...! Sterge datele din istoric/cookie...si o sa functioneze! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
senzatia mea este ca functionarea sau nu a geamurilor are legatura cu computer-ul de bord... sau altceva legat de partea electrica.
pentru ca am schimbat butoanele, am schimbat macaraua (cu toate elementele de acolo, adica efectiv am cumparat una intreaga) si tot ce am reusit este sa functioneze normal geamul din stanga, dar cel din dreapta nu merge deloc... cablurile sunt bune, mufele la fel, siguranta la fel.. concluzie: nu este din butoane, este altceva care comanda chestiile astea. |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
alintosu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 9 September 11 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(skorpio_bog @ 23 Sep 2017, 17:36) ...e posibil sa fie de la modulul comfort (impuls) de pe motorasul de la macara. Este un Temic care tinde sa se strice dupa un timp. Eu am patit-o recent cu geamul soferului care nu mai mergea deloc. Am inlocuit modulul si acum merge perfect. Fiecare geam are motorasul lui, fiecare motoras are un modul temic... This post has been edited by alintosu: 14 Oct 2017, 16:13 |
--------------------
Renault
Megane II Grandtour, 1.5 dCI, 74kW
2004 126cp, 260Nm
|
|
Heavyd |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 17 February 17 From: Timisoara ![]() |
Se poate din cazua modulului temic sa nu se opreasca geamul cand intalneste un obstacol?
This post has been edited by Heavyd: 16 Oct 2017, 20:58 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 60 kw 82 cp
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:23 |