display topicuri aiurea, nu pot vedea decat primul post
![]() ![]() ![]() |
display topicuri aiurea, nu pot vedea decat primul post
Stefan.A |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca in dreapta sus ai OUTLINE, STANDARD, LINER etc.
"Apasa" pe STANDARD. This post has been edited by ionutctn: 19 Dec 2005, 12:10 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
muulte multumiri, se poate inchide
|
-------------------- |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cred ca topicul asta ar trebui facut lipicios.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
carosa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 25 July 05 ![]() |
cred ca ar trebui scoasa aceasta optiune, deoarece nu oricine are timp la fiecare pagina sa dea standard si alte tampenii. gizas, nu am pomenit nici un forum cu asemenea optiuni ciudate si deranjante.
cred ca o sa va pierdeti multi cititori daca nu ve-ti reveni la normal.... This post has been edited by carosa: 23 Dec 2005, 14:49 |
--------------------
am schimbat-o
cu alta
- marca
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
v-om.
asa e de la inceput, si numarul userilor a continuat sa creasca in loc sa scada. ideea e ca exista niste optiuni, e bine sa nu te joci cu ele daca nu stii ce fac. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(carosa @ 23 Dec 2005, 14:48) Scuza-mi curiozitatea, dar tu pe unde umbli?? ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
carosa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 25 July 05 ![]() |
driverx, sincer nu am intalnit pe nici un forum care se respecta aceste neajunsuri ca sa spun asa si navighez pe destule...
de curiozitate, pune un pool sticky cu aceasta pb si o sa ai surprize. nu vreau sa creez flame , asta este doar o opinie de-a mea. |
--------------------
am schimbat-o
cu alta
- marca
|
|
cristi_21us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 5 March 04 From: Brasov ![]() |
si eu patesc la fel. ce se intampla.sper ca nu sa modificat forumul si acum apre in formatul acesta.
|
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th August 2025 - 23:24 |