Modus problema electrica presiune de ulei?
![]() ![]() ![]() |
Modus problema electrica presiune de ulei?
silviu1988 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 August 17 ![]() |
Attached thumbnail(s) 1501602648290_1430686029.jpg ( Size: 2.12mb ) Number of downloads: 85 |
||
--------------------
Renault
Modus
2005 Dci
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Aprinderea martorului STOP indica un defect electronic GRAV.....care stocheaza informatie in calculator.
Cu un tester dedicat CLIP si o persoana priceputa afli cam de unde sa incepi cu cautarea problemei.......sau cauta pe forum subiecte similare. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
silviu1988 |
![]()
|
am fost la un servis si a pus laptopul si ni ia iesit nimic.... program cre ave mecanicu am vazut cind ia dat drumu avea stema delphi.. dedicat CLIP e un alt tester?
|
--------------------
Renault
Modus
2005 Dci
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Testerul pentru Renault CLIP nu are "stema" Delphi......cu siguranta!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
silviu1988 |
![]() ![]()
|
ok multumesc mult, luni voi merge la un nou servis
6 Aug 2017, 08:08: IERI am opservat ceva, daca las geamu automat sa coboare jos, nu mai urca inapoi automat... si trebui sa il ridic apasind de multe ori butonu pina urca cite un pic pina sus, si ieri nu lam mai lasat ca coboare jos de finitiv si merge normal si nici stopu si lanpa de ulei nu sa mai aprins de loc ieri, e posibil sa fie cauza ca, giamu sa fi prins cablurile din usa si sami scoata avaria asta? si doar vizibil cum imi licare putin vizibil luminile in bord radio si faruri, ar pute da cablurile di usa o asemenea avarie in bord? This post has been edited by silviu1988: 6 Aug 2017, 07:08 |
--------------------
Renault
Modus
2005 Dci
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Posibil problema electrica. Baterie, cabluri baterie, alternator, minus caroserie.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 19:04 |