2017 Nissan Micra
![]() ![]() ![]() |
2017 Nissan Micra
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Pe-afară mi se pare OK. E prima Micră care arată a mașină, nu a gîndac. E un mare progres.
![]() Dar interiorul nu mă prea impresionează. Mi se pare că nu se leagă, că sînt prea multe elemente și stiluri diferite, care nu prea "clicăie" unul cu altul. De exemplu, să pună piele de pe bord mi se pare o idee mișto în sine, numai că stilistic vorbind bucata aia și cu restul bordului sînt din filme diferite. Radioul pare și el din alt film, nu se pupă deloc cu pielea din jurul lui. Și în plus pielea aia contrastează puternic cu plasticul low-cost al restului bordului. Ori pui piele peste tot, ori nu pui. Doar o bandă de piele într-o mare de plastic ieftin nu merge. Pe scurt, înăuntru mi se pare cam kitch. This post has been edited by VladSoare: 29 May 2017, 19:25 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
Din poze asa pare insa in realitate e k.
Ps. Plastic lowcost ai doar in zona inferioara a bordului, pe bord ,deasupra inspre parbriz plasticul e moale si placut la atingere This post has been edited by aphophis: 29 May 2017, 19:28 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Posibil. Ar trebui să-l văd în carne și oase.
This post has been edited by VladSoare: 29 May 2017, 21:59 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
Gasiti deja review-uri pe YouTube. Succes
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Aduce nitel cu Swift 2017.
Măcar să aibe dual camera brake asist, că Swift |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Mie mi se pare un mare minus faptul ca nu are cutie automata.
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Foaie verde loboda, curge apa in lift
![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(MoneyTalks @ 30 May 2017, 23:27) Care state? Alea în care la primul fulg de zăpadă intră cîte douăzeci de berbeci unu'-ntr-altul? ![]() Și unde dacă le arăți o mașină cu trei pedale se uită la ea așa: ![]() ![]() Și unde n-au văzut o suspensie ca lumea, care să ia curba pe toate roțile, decît la mașinile de import? ![]() Dacă ăla e progres, atunci eu unul prefer să fiu înapoiat. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Toti americanii pe care i-am cunoscut au sau stiu sa conduca "stick".
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Au pastrat o parte din butoane de la vechile modele... ce remarc la prima privire sunt butoanele de deschis trapa de carburant si capota (la fel sunt si pe Koleos) si suportul cu mufa usb si jack.
Exterior arata bine de tot... similar cu Clio4 inclusiv forma bandourilor de pa lateralele usilor |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 31 May 2017, 08:52) Pentru că tu te învîrți prin cercuri mai sofisticate. Și eu cunosc americani culți, care știu geografie și limbi străine. Și slabi. Dar astea-s excepții. Sînt la fel de reprezentativi pentru americani cum sîntem noi pentru români. This post has been edited by VladSoare: 31 May 2017, 11:02 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Tu crezi ca n-am si eu stash de pungi plastic acasa, precum toti romanii? Sau ca nu gatesc si cu ceapa si cu usturoi in acelasi timp?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
VladSoare |
![]()
|
Alea nu contează. Mă refeream la nivelul de alfabetizare și la consumul de săpun și pastă de dinți, care la nivel național e catastrofal. Românii care se spală și care știu să scrie fără greșeli o frază de la cap la coadă sînt minoritari. Minoritari nu cu 49 la 51, ci mult, mult mai rău.
La fel cum un exemplu de român curat și cu bun simț nu spune nimic despre români în general, nici un exemplu de american care știe să conducă "stick" nu spune nimic despre americani în general. Arată-i mașina aia unui redneck și o să creadă că-i OZN. ![]() This post has been edited by VladSoare: 31 May 2017, 21:49 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
Rezultate NCAP, fara si cu pachet de siguranta:
http://www.euroncap.com/en/results/nissan/micra/26835 http://www.euroncap.com/en/results/nissan/micra/26836 |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 31 May 2017, 12:24) Alea nu contează. Mă refeream la nivelul de alfabetizare și la consumul de săpun și pastă de dinți, care la nivel național e catastrofal. Românii care se spală și care știu să scrie fără greșeli o frază de la cap la coadă sînt minoritari. Minoritari nu cu 49 la 51, ci mult, mult mai rău. La fel cum un exemplu de român curat și cu bun simț nu spune nimic despre români în general, nici un exemplu de american care știe să conducă "stick" nu spune nimic despre americani în general. Arată-i mașina aia unui redneck și o să creadă că-i OZN. ![]() Te iei de Decebal? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(aphpis) - schimbatorul e precis, insa e cam inalt pt gustul meu, m-am obisnuit cu schimbator gen opel corsa c sau hyundai i20 Mars ma, tu esti obisnuit cu schimbatorul de logan, lasa vrajeala ![]() 1 Jun 2017, 14:10: QUOTE(VladSoare @ 29 May 2017, 20:23) Pe-afară mi se pare OK. E prima Micră care arată a mașină, nu a gîndac. E un mare progres. ![]() Dar interiorul nu mă prea impresionează. Mi se pare că nu se leagă, că sînt prea multe elemente și stiluri diferite, care nu prea "clicăie" unul cu altul. De exemplu, să pună piele de pe bord mi se pare o idee mișto în sine, numai că stilistic vorbind bucata aia și cu restul bordului sînt din filme diferite. Radioul pare și el din alt film, nu se pupă deloc cu pielea din jurul lui. Și în plus pielea aia contrastează puternic cu plasticul low-cost al restului bordului. Ori pui piele peste tot, ori nu pui. Doar o bandă de piele într-o mare de plastic ieftin nu merge. Pe scurt, înăuntru mi se pare cam kitch. Exact aia am zis si eu, vaz interioru acu pt prima data. Deosebit de urata e navigatia, care insa pare similara cu versiunea anterioara, au pastrat locul si forma, mai bine redesenau complet. Una peste alta, arata misto p'afara, da tot mai bine clio (de altfel nu cred sa fie vreo diferenta intre asta si clio, in afara de cele "vizuale"). 1 Jun 2017, 17:24: Si daca ne spargem in figuri, eu zic ca noul C3 le cam da clasa la toti. This post has been edited by neumann: 1 Jun 2017, 16:24 Attached thumbnail(s) Citro_n_C3_2017_30_1440x810.jpg ( Size: 206.64k ) Number of downloads: 123 Citroen_C3_2017_Orange_F34_Parador.jpg ( Size: 77.61k ) Number of downloads: 135 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:51 |