Ce sa aleg 1,2TCE sau 1.5dCi EDC?, Megane Estate Intens
![]() ![]() ![]() |
Ce sa aleg 1,2TCE sau 1.5dCi EDC?, Megane Estate Intens
mihaimgm |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 9 March 08 From: Arges ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|||
RM4SI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 311 Joined: 13 March 17 ![]() |
Personal cred ca doar Drive Safely merita. Ma incata foarte mult, dar nu am vrut sa maresc pretul peste 19000 eu.Parcarea automata, probabil o sa-ti placa sa te joci cu ea de cateva ori , sa faci demonstratii prietenilor si cred ca intr-un an este istorie (ma repet : parerea mea). Tableta, fara suparare chiar nu-mi place, plus ca am mai multe butoane fizice la indemana pentru actiuni rapide si care arata chiar foarte bine. De Bose nu stiu prea multe, doar ca-s foarte buni. Tu ne asculti pe toti si alegi ce te aranjeaza pe tine. Tu esti cel pe care trebuie sa-l multumeasca masina. Referitor la motor nu pot sa fiu obiectiv pentru ca eu nu agreez benzina. Daca faci 17000 cat spui, eu zic diesel.
This post has been edited by RM4SI: 19 Apr 2017, 00:15 |
--------------------
Fiat/Renault
Sedici4X4135cpMegane2M4SIntensRougeIntense1.5110cp
2008/2005/2017
|
|
adrianovici_2006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 637 Joined: 4 July 16 From: Ramnicu Valcea ![]() |
[quote=mihaimgm,18 Apr 2017, 23:32]
Salut! Numai tu poti alege intre benzina si diesel!....Eu sunt fan diesel, altul este benzina...asa ca parerile sunt subiective! In ce priveste optionalele!...Eu am pe masina cele enumerate de tine + head-up dislpay! Cu exceptia Bose si tableta, celelalte sunt mai mult de fite!...Easy parking este greoi si chiar ma enerveaza sa-l folosesc!...Succes in alegere! |
--------------------
renault
Anterior M2 ,1,5 dci, 80 cp,
megane 4 INTENS 110 DCI, BOSE Gris titanium
|
|
mihaimgm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 9 March 08 From: Arges ![]() |
Am sa merg sa fac si test drive cu cele 2 motorizari. Din cifre pare mai buna dinamica la benzina.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
eu as merge pe automata cu dci
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
mihaimgm |
![]()
|
90% asa zic si eu.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
Flatron |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 551 Joined: 10 September 15 ![]() |
La motor nu știu ce să zic, dar, dacă vrei automată, parcă pe diesel ar trebui să mergi.
Legat de: -Bose cu ecran de 8"=1000 euro -Drive Safely(franare activa,alerta depasire limita viteza,alerta depasirea benzii,comutare lumini,alerta pastrare distanta,cruise control adaptiv)=700 euro La Drive Safely mi se par enervante: depășire limită viteză, depășirea benzii, alertă păstrare distanță. Util e cruise control-ul adaptiv, după părerea mea. La frânarea activă nu știu sigur la ce se referă, teoretic, după nume, ar trebui să fie integrat în acest cruise control adaptiv. Eu parcă aș alege Bose-ul. Deși am auzit păreri că nu este atât de extra mega awesome, ar trebui să fie ceva de top, iar cu Bose și ecranul de 8 inch, cu siguranță ai câștiga și la revânzare, zic eu. |
--------------------
Renault
Megane GT
2018 205CP
|
|
mihaimgm |
![]()
|
M-am hotarat: va fi 1,5 dci EDC intens, GTline, bose, drive safely, easy park, trapa si vopsea metalizata.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
baban sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 22 March 07 ![]() |
Bose cu ecran de 8"=1000 euro
-Drive Safely(franare activa,alerta depasire limita viteza,alerta depasirea benzii,comutare lumini,alerta pastrare distanta,cruise control adaptiv)=700 euro sistemul Bose suna bine - un pic cam mult bas pt urechile mele franare activa = o sa franeza singura daca nu franezi tu Cruise control adaptiv = setezi viteza maxima ex: 100km si masina va merge cu 100km, in momentul in care apare o masina in fata ta o sa franeze si o sa mearga cu viteza masini din fata ta pana cand drumul va fi liber si va accelera la 100 tot ce ai acolo poate fi dezactivat daca nu iti place - dupa parerea mea toate alea ajuta si eu sunt multumite de ele |
--------------------
Rebault
Megane IV EDC + Clio IV
2007 - 2015
- YC07OCW
|
|
mihaimgm |
![]()
|
Ok. Merci de sfat.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
mihaimgm |
![]()
|
Gata, am dat comanda, se poate inchide. Multumesc tuturor pt sfaturi!
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
speedman |
![]()
|
ce comanda ai dat? dc nu e o informatie nato top secret...
![]() |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
mihaimgm |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
speedman |
![]()
|
o alegere foarte buna! bravo!
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
mihaimgm |
![]()
|
Data livrarii: 17 septembrie
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
mihaimgm |
![]()
|
Se poate inchide.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
myreno4me |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 18 May 17 ![]() |
Pret?
|
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:21 |