Autonomie de revizie
![]() ![]() ![]() |
Autonomie de revizie
mpraul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 9 September 15 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 4
2014
|
|||
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Inseamna ca nu ti-au reinitializat contorul la revizie. Te pozitionezi in meniu pe intervalul de service si tii unul din butoanele de pe maneta apasat mai multe secunde (nu mai stiu cam cate).
This post has been edited by roland: 3 Apr 2017, 13:46 |
--------------------
.
.
.
|
|
mpraul |
![]()
|
Ceea ce-mi afiseaza nu e corect. Dupa cum am spus mai sus reviziile si schimbul de ulei le fac in aprilie. Din ce am citit in manual reviziile se fac si fara schimb de ulei caz in care nu se reinitializeaza intervalul de schimb de ulei. In iarna nu am facut revizie si nici uleiul nu l-am schimbat. Cei de la service doar au resetat contorul respectiv. De aceea pe mine ma interesa cum aduc contorul de schimb de ulei la starea initiala.
<span class='edit'>3 Apr 2017, 13:54:</span> QUOTE(roland @ 3 Apr 2017, 13:40) Inseamna ca nu ti-au reinitializat contorul la revizie. Te pozitionezi in meniu pe intervalul de service si tii unul din butoanele de pe maneta apasat mai multe secunde (nu mai stiu cam cate). Am facut exact ce-ai zis si imi apare mesajul ''20 si ceva de mii de km/ 8 luni'' fara a putea modifica ceva. This post has been edited by mpraul: 3 Apr 2017, 13:59 |
--------------------
renault
clio 4
2014
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Ma gandesc ca ai dat si pe google o cautare, nu?
https://www.youtube.com/watch?v=_01AvRFiV1c |
--------------------
.
.
.
|
|
mpraul |
![]()
|
QUOTE(roland @ 3 Apr 2017, 14:33) Merci, sper sa-mi fie de folos. |
--------------------
renault
clio 4
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 07:40 |