Parbriz MG3 Grand Tour
![]() ![]() ![]() |
Parbriz MG3 Grand Tour
Silviu881 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 13 June 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III Grand Tour
2010 1.5 dci 110cp
|
|||
aquabluedod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 15 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,vezi aici https://www.reno.ro/Parbriz-heliomat-atermi...ml#entry4506530
|
--------------------
Renault
Talisman
2017 1.6 dCi 130 HP Intens
- B 918 NDD Renault Megane III 1.9 dCi 130HP Privilege
|
|
ionut L. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
senzorii de lumina si ploaie nu se recupereaza de pe cel vechi?
|
--------------------
Renault
Megane 3_1.5 dci 110_2012
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|
aquabluedod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 15 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,la mine sau recuperat senzorii si pastila de montaj a acestora.Dar pentru linistea ta daca comanzi parbriz sa comanzi si pastila pt senzori,posibil ca pastila veche sa nu poata fi refolosita.
|
--------------------
Renault
Talisman
|
|
ionut L. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
intreb pentru ca asta vara mi-a sarit o pietricica si s-a croit de la pasager pana in dreptul oglinzi, iar anul asta in iarna trb sa fac ITP-ul si banuiesc ca trb sa-l schimb.
#aquabluedod, este bine de stiut ca trebuie comandata si acea pastila, habar nu am cum arata si gelul respectiv vine cu parbrizul? #Silviu881 imi spui si mie ce ai rezolvat pt ca ma intereseaza subiectul, eu as vrea un parbriz atermic |
--------------------
Renault
Megane 3_1.5 dci 110_2012
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|
Mycroft |
![]()
|
![]() Mycroft Group: Members Posts: 187 Joined: 5 August 05 From: Pitesti ![]() |
Eu am schimbat anul trecut parbrizul si a fost 268 Ron, fara pastila. La comanda, pastila mai era vreo 80 Ron, dar dura o saptamana, asa ca mi-au pus cu o seringa un gel transparent in locasul senzorului care in 10 minute s-a intarit si s-a montat apoi senzorul la loc.
Pastila arata ca in poza. [attachmentid=1628055109] |
--------------------
.
.
. Renault Kadjar 1.3 TCe Intense
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt producatori si producatori... ce marca era parbrizul de 280 lei? Intreb pentru ca mi se pare mult prea ieftin...
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Mycroft |
![]()
|
![]() Mycroft Group: Members Posts: 187 Joined: 5 August 05 From: Pitesti ![]() |
Parbrizul e NordGlass si avand in vedere ca nu l-am schimbat pe Casco, am ales ceva mai ieftin, pentru ca si Pilkington se sparge la fel. La masina de munca am schimb de 3 ori parbrinzul (de 2 ori Pilkington si o data original) si toate se crapa la fel de usor.
In fine, fiecare plateste cat doreste... Din cate stiu eu pe Megane III nu exista parbriz atermic, ci doar pe Fluence, si este vreo 930 Ron. This post has been edited by Mycroft: 20 Feb 2017, 14:16 |
--------------------
.
.
. Renault Kadjar 1.3 TCe Intense
|
|
aquabluedod |
![]()
|
Se potriveste parbrizul atermic de la Fluence.Eu am de Fluence pe Megane.
Pt Megane nu exista. This post has been edited by aquabluedod: 20 Feb 2017, 17:11 |
--------------------
Renault
Talisman
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mycroft @ 20 Feb 2017, 14:04) Eram curios doar... ai procedat corect. Eu spre exemplu am schimbat pe casco (la masina veche) si s a spart fix la 4 zile la cea mai mica pietricica sarita si daca nu ma insel era saint gobain... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Silviu881 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 13 June 16 ![]() |
Salut,
dupa cateva telefonae date am am primit asa un parbriz cu d.... nu ma interesat firma 400 ron un parbriz north glass 500 (tenta verde) pilkington 600 (tenta verde) si fara gel care mai e inca 60-70 pilkington 700 (parbiz acustic ![]() si mai incerca unu sa-mi vanda ceva cu b... pe la 900 Asta am gasit in BV Acum nu stiu daca am cu tenta sau nu pe masina. Pe logan stiu sigur ca e cu tenta, ca a fost luata de noua si era in "optiuni", dar pe megane nu stiu daca am. Sper sa fie mai fain cu ala cu tenta ![]() Nu am gasit nicaieri Securit SG Oricum cred ca mai stau pana la toamana sau poate pana in primavara viitoare daca nu se intinde f mult. Faza e ca "floricica e chiar la oglinda, acolo unde este lipita si nu se vede si nu stiu daca se mai extinde mult. Din interior se vede foarte putin, aprox 1-2 cm |
--------------------
Renault
Megane III Grand Tour
2010 1.5 dci 110cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:20 |