oferta pret piese, O parere legata de oferta de pret primita
![]() ![]() ![]() |
oferta pret piese, O parere legata de oferta de pret primita
Cristea.Ioan |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 1 August 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2 1.8 16v
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Fara producatorul pieselor si serviceul in care se va desfasura inlocuirea, nu-si poate da nimeni cu parerea.
Ti se va spune ca exista si mai ieftin, si mai scump, dar e ca si cum te-as intreba daca o masina e scumpa, fara sa-ti spun despre ce masina e vorba... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Cristea.Ioan |
![]()
|
Ce va pot spune este masina este Laguna 2 1.8 16v 120 HP (88kw BG0M). Despre service am spus, autotehnic service din bucuresti sector 4. Exact ce am scris mai sus am primit si eu pe mail de la ei...nu au precizat producatorii pentru piese sau altceva.
Fie ea si orientativa, tot mi-ar prinde bine daca isi mai da cineva cu parerea. |
--------------------
Renault
Laguna
2 1.8 16v
|
|
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
R19/16v a punctat bine. Nu poate nimeni sa-ti zică nimic pana nu ai producătorii pieselor.
Exemplu: un set de plăcute de frâna spate poate costa 112 lei ,făcut de Gigi SRL sau 112 lei făcut de Ate. Si asa mai departe...ai prins ideea. Personal imi pare cam mare manopera;in doua ore tehnologice(180 minute) ar trebui sa fie cam gata..dar e o părere subiectiva. This post has been edited by dethave: 22 Nov 2016, 15:02 |
--------------------
renault
espace
the race,2002
- vl-19-ran Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
Cristea.Ioan |
![]()
|
Am inteles, multumesc de raspunsuri. O sa ma interesez de respectivele si prin alte parti, sa imi fac o idee mai ampla. Daca mai are cineva pareri de dat, le astept cu interes.
|
--------------------
Renault
Laguna
2 1.8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:48 |