Probleme incalzire Renault Clio 2002, Se aburesc geamurile si scade nivelul de antigel
![]() ![]() ![]() |
Probleme incalzire Renault Clio 2002, Se aburesc geamurile si scade nivelul de antigel
bluestrike |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 November 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2002 LB17C5 Clio
|
|||
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Salut!
Du-te la un alt service..si nu te apuca sa pui soluții sau prafuri 'minune' in motor pentru ca se vor depune si vor înfunda si alte orificii,nu numai pe cel al radiatorului de caldura. Cred ca problema radiatorului interior este la rama ce face legătura intre elemenți si furtunurile de apa.E o garnitura de cauciuc acolo si mai cedeaza,se întărește si nu mai etanseaza, etc Daca a apucat de a curs un sezon in mod sigur se va vedea locul problemei. Nu-l repara,decât in ultima instanța.Schimba-l. |
--------------------
renault
espace
the race,2002
- vl-19-ran Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
bluestrike |
![]()
|
Multumesc ptr raspunsul rapid. Pana ajung la un alt service cu ce antigel e recomandat sa completez ? Din pacate nu stiu ce fel de antigel a fost initial in instalatie.
|
--------------------
Renault
Clio
2002 LB17C5 Clio
|
|
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Nu stiu sa-ti spun ce a fost dar daca ajungi mai repede la service poți completa doar cu apa distilată. Daca nu ajungi curând trebuie văzut ce a recomandat producatorul.
Daca nu vrei sa-ti mai bati capul cumpara un bidon de antigel nemțesc (heppu).Atentie la culoare... |
--------------------
renault
espace
the race,2002
- vl-19-ran Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
bluestrike |
![]()
|
Multumesc ptr ajutor
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2002 LB17C5 Clio
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 01:11 |