Zgomot ciudat in frana de motor, Renault Symbol 1.5 dci 2007
![]() ![]() ![]() |
Zgomot ciudat in frana de motor, Renault Symbol 1.5 dci 2007
Liquor77 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 October 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 2 1.5dCI, Laguna III 1.5 dci
2009
|
|||
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
nu am patit asa ceva, dar daca face doar cand e in viteze...vreo problema la cutia de viteze?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
Liquor77 |
![]()
|
Am mai cititit cateva variante pe net pe alte forumuri, cum ca ar fi de vina sabotii de cauciuc care sustin motorul. Intradevar, ai mei sunt destul de uzati, insa, nu stiu care ar fi explicatia sunetului produs...
In fine, voi cere parerea unui mecanic si revin. Ms. |
--------------------
Renault
2009
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
nu stiu cum e la dci, dar la mine stiu ca sunt 3...unul sub baterie, unul langa joja de ulei si celalalte sub masina, la cutie, unde vine prinsa toba intermediara in catalizator
daca te descurci singur, poti verifica vizual suportii, dar nu ar strica parerea unui mecanic bun |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Ceva la cutie, de regula vre-un rulment, asta in cel mai rau caz, in cel mai bun caz sa nu fie de la planetara dreapta, parca aia are un rulment de sustinere pe traseu, pana in roata.
Cati km ai? Ai schimbat uleiul cutiei? |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
Liquor77 |
![]()
|
Am 201.000 km.
Nu am schimbat inca uleiul cutiei de viteze. Merg maine la mecanic sa-mi schimb sabotii si discurile de frana si o sa arunce un ochi si la aspectul asta. Nu ma deranjeaza zgomotul pentru ca nu se aude tare, insa, sa as vrea sa stiu care-i problema din timp sa nu dea in altele. Ms. 18 Oct 2016, 08:32: M-am intors de la mecanic. Se pare ca de vina este rulmentul de la planetara intermediar. Problema este ca acest rulment nu se gaseste nicaieri separat, ci doar la pachet cu planetara. Aiurea. A mai patit cineva asa ceva? ![]() This post has been edited by Liquor77: 18 Oct 2016, 08:32 |
--------------------
Renault
2009
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se gaseste rulment separat....cauta pe net dupa codul inscris pe el.
Schimbul rulmentului implica demontarea tripodei.....asa ca mai bine cauti o planetara SH buna........si faci schimbul/montajul! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa o demonteze intai:)) Dar il rogi pe mecanic sa o desfaca, faci poza la rulment si gata, ti-o monteaza la loc, asta daca el nu vrea decat sa iti comande planetara toata.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:20 |