Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme portiera sofer, Inchidere centralizata

Liviuu05
post 8 Sep 2016, 18:34
Post #1

Membru incepator

Group: Members

rolleyes.gif Salutare!
Ma confrunt cu o problema si nu reusesc in nici un fel sa ii dau de capat!sper sa primesc de aici un sfat o parere ceva!
Este vorba de portiera de la sofer, incui masina din telecomanda, toate portierele se blocheaza, dar cand o descui doar 3 dintre ele se deblocheaza, cea de la sofer ramane blocata neputand sa o deschid decat din interior!dupa ce o deschid din interior portiera se deschide normal din exterior pana cand incui din nou masina din telecomanda!
Am dat broasca jos, am desfacut-o am analizat mecanismul, am inteles cum functioneaza, am probat-o cu un acumulator data jos de pe masina, si functioneaza fara probleme!am montat-o inapoi pe masina iar cand am inchis portiera sa fac o proba, problema nu disparuse!
Am facut o proba cu portiera deschisa blocand broasca pe inchis, am blocat masina din cheie, am deblocat-o si culmea cand trag de maner cu portiera deschisa pentru prima data dupa ce o deblochez functioneaza perfect!cand inchid portiera problema ramane!
PreciZez ca masina are keyless go/entry si toti senzorii functioneaza!
Mufa din broasca e cea cu 4 pini!
Masina e Laguna 2 facelift 2006

Multumesc rolleyes.gif

--------------------
Renault Laguna 2 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
garc3a2000
post 10 Sep 2016, 22:50
Post #2

Membru autentic

From: Slatina

Poate usa e ițata. Ridica sau lasa jos ,, gaica " de pe stalpul usii, poate merge.
E un coleg din Buc. care stie mai multe , VFBGO(parca) , il gasesti pe forum pe la topic-urile cu portiere.

--------------------
renault laguna ll 2.2/110KW 2002 privilege - es/4197-BVS
+
djidji_thebest
post 2 Oct 2017, 14:06
Post #3

untest

Salut,
Am demontat broasca sa schimb piesa aceea dintata de plastic care s-a rupt.
Dupa montare, nu imi mai apare portiera in bord cand se deschide, nu se mai aprinde lumina interioara, practic nu mai recunoaste portiera. Am tot scos si bagat mufa la locul ei, am led in loc de bec normal in portiera asta - care ar putea fi problema?

--------------------
Renault Laguna AUTHENTIQUE 2001 1.6 16v - MS 87 DJI
+
AdR!@N
post 3 Oct 2017, 08:21
Post #4

Adrian

From: Timisoara

Cel mai probabil nu ai asamblat corect broasca. Trebuie demontata si asamblata foarte minutios, in special in zona tijei ce actioneaza acel microcontact.

Spor!
Adrian

--------------------
Renault Latitude Luxury 2.0dCi CVA
Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 00:38
Dacia