Dimensiune scaune Clio Symbol, Scaune sport
![]() ![]() ![]() |
Dimensiune scaune Clio Symbol, Scaune sport
rabotoc |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 16 February 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2005 Symbol
|
|||
eviltuning |
![]()
|
![]() 峠ドライバ Group: Members Posts: 494 Joined: 28 November 10 From: Brasov ![]() |
Nu prea are importanta.Deobicei astea sport sunt destul de inguste.Cand mi-am montat scaunele la Megane-ul din dotare am luat doar sinele de pe scaunele vechi.Trebuie facute cateva modificari dar pana la urma le faci
|
--------------------
Renault
Megane 99' 2.o 16s RXE /
Laguna 08' 2.0 16v TCe GT
- BV 99 EVL
|
|
Clio3Braila |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 December 12 From: Toulouse/ Fr ![]() |
Salut ..pe mine ma bate gabdul sa bag de clio 4 in clio 2
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio2
2003
|
|
Cosmin Ionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 3 August 16 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine ma batea gandul sa le schimb cu cele de pe loganul nou. La receptie service Renault mi s-a spus ca se potrivesc.
Bafta! |
--------------------
Renault
Symbol
2006
- B183MCI
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Asa sa fie? Mie mi se par ca-s mult mai mari, intr-adevar sunt mult mai confortabile cele de pe logan ph3.
This post has been edited by alexgeogabriel: 1 Dec 2016, 20:43 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
Clio3Braila |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 December 12 From: Toulouse/ Fr ![]() |
Mda m_am uitat pe Clio4 si suportul este la acelasi nivel stanga si dreapta si pe clio 2 suportul interior e mai sus decat cel exterior... trebuie vazut daca se poate pastra suportul si schimba numai scaunul...
|
--------------------
RENAULT
Clio2
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:41 |