Frane renault master cu probleme, Nu frânează roata stânga spate
![]() ![]() ![]() |
Frane renault master cu probleme, Nu frânează roata stânga spate
aseldmi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.223 Joined: 15 March 09 From: ARAD ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
- ar 06 mfo
2002
|
|||
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Repartitorul pe forta de franare (modelul ce-l stiu eu) are doua cuie conice acționate de o clapeta ce obturează cantitatea de lichid sa ajungă la cilindrii receptori ,cand e masina goală. Cand e încărcată un arc trage de clapeta si împinge cuiele, deschizând calea lichidului.Explicat foarte empiric...
Este posibil sa ai circuitul înfundat in repartitor,fiind un ansamblu destul de delicat(in interior). |
--------------------
renault
espace
- vl-19-ran
the race,2002 Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
aseldmi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.223 Joined: 15 March 09 From: ARAD ![]() |
am inteles si ce mai pot sa ii fac?sa il schimb doar?
am schimbat toate conductele pe masina si lichidu de frana. azi am si reglat ferodouu pe stanga sa fie mai deschis..... 5 Sep 2016, 14:52: Acest model De repartitor e pe masina 5 Sep 2016, 14:53: Acest model De repartitor e pe masina This post has been edited by aseldmi: 5 Sep 2016, 13:53 Attached thumbnail(s) 20160905_144956.jpg ( Size: 4.44mb ) Number of downloads: 41 |
--------------------
renault
laguna 2
- ar 06 mfo
2002
|
|
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Poți sa-l desfaci:scoți știftul clapetei,defiletezi piesele (piesa,daca-i doar una)ce țin(e)cuiele(cuiul)pontou si dai afara interiorul. Printre altele,de regula,la intrarea conductei de frâna trebuie sa fie o sita cilindrica ce are prostul obicei sa se înfunde....E posibil de acolo sa fie necazurile pe partea stânga.
This post has been edited by dethave: 5 Sep 2016, 20:02 |
--------------------
renault
espace
- vl-19-ran
the race,2002 Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:23 |