Salutari ! Intampinari a unor sunete ciudate
![]() ![]() ![]() |
Salutari ! Intampinari a unor sunete ciudate
dave06ZED |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 6 December 15 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II , 1.9dCi 79kW/107CP , Privilege
2001
- BH 06 ZED
|
|||
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
Sigur e pe site problema ta, si sigur s-a discutat de multe ori; Trebuie sa schimbi bucsele de la puntea spate. Pot sa jur ca si cand franezi violent simti ca vine masina peste tine si se aude lovitura. cauta si vei gasi. Topicul se intituleaza "busci spate cu belea" parca.
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
dave06ZED |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 6 December 15 From: Oradea ![]() |
Multumesc pentru raspunsul tau prompt. Ii posibil sa fie in topicul cu bucsile spate cu belea , dar cum are multe pagini sigur am omis comentariul .
Ai dreptate , cand pun o frana mai putetnica zici ca mi se ridica spatele. Sper sa dispara zgomotul dupa ce schimb cele 2 bucse . |
--------------------
Renault
2001
- BH 06 ZED
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Vezi sa iei ceva de calitate , caci altfel le schimbi dupa un an !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
dave06ZED |
![]()
|
Salut . Multumssc pentru sfat . Am achixiotionat rouville , sper sa tina
![]() |
--------------------
Renault
2001
- BH 06 ZED
|
|
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
Eronat. Era bine sa cumperi originale Renault si gata; Manopera nu e tocmai ieftina, si nu cred ca vrei sa le schimbi la fiecare 2 ani.
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
RENO SS DPR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 25 February 11 ![]() |
QUOTE(dave06ZED @ 5 Sep 2016, 16:20) Salut . Multumssc pentru sfat . Am achixiotionat rouville , sper sa tina ![]() nu vreau sa te sperii, dar speri degeaba. O sa le schimbi in scurt timp iar, daca mergi normal cu masina. Daca mergi ca si cum ai merge cu un bibelou, s-ar putea sa te tina PUTIN mai mult. Trebuia sa asculti sfaturile daca tot le-ai cerut. Parerea mea. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2.0 Dci
2007 No religion ! ONLY God !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:21 |