Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Nu se inchide portiera dreapta spate

dorind66
post 22 Aug 2016, 17:56
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna seara! Am constatat ca portiera dreapta spate nu se mai inchide si, de asemenea, clapeta de pe interiorul ușii, cea care acționează deschiderea portierei este...bleaga!
Am folosit toate cunoștințele de mecanica si am observat ca piesa de plastic care ar trebui sa închidă portiera, rămâne in jos!
Menționez ca am folosit funcția Search, nu am găsit ce căutam! Mulțumesc anticipat pentru ajutor!

--------------------
RENAULT LAGUNA 2 2004 EXPRESSION
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
garc3a2000
post 24 Aug 2016, 13:02
Post #2

Membru autentic

From: Slatina

Pune doua poze sa ne dumirim si poate te ajutam.

--------------------
renault laguna ll 2.2/110KW - es/4197-BVS 2002 privilege
+
DApophis17
post 25 Aug 2016, 07:47
Post #3

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Clapeta aia actioneaza o tija in interiorul usii, tija care actioneaza (direct sau indirect, nu stiu exact cum e la laguna ca inca nu am desfacut nici o usa) la randul ei piesa aia de plastic. Deci, parerea mea e ca trebuie desfacuta usa (nu demontata, ci panoul din interior). Pentru asta va trebui sa cauti sau sa te prinzi, cu multa rabdare, pe unde are clemele sau suruburile de fixare.
Dupa ce demontezi partea asta, daca nu te prinzi ce a sarit din loc, sau ce s-a rupt si trebuie inlocuit, faci cateva poze cat mai cuprinzatoare, eventual hai si cu mai multe detalii si poate te ajuta cineva de pe forum care a mai patit asta sau a mai desfacut o usa de laguna.

--------------------
Renault Laguna 2 Grandtour 2002 1.9 dci 120cp/88kw
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 23:35
Dacia