Cartite, Cum scap de ele
![]() ![]() ![]() |
Cartite, Cum scap de ele
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.387 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
Cu bucari de ceapa bagate in gaura. Cu bucati de sticla sparta bagata in gaura. Sau cu asa ceva Dar nu stiu daca este in Romania. Cu ultimele este sigur ca scapi de cartite.
|
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Mini auschwitz in tunelurile lor sau le inunzi cu ceva caini prezenti langa tine.
|
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Aparat cu ultrasunete? Deși eu le-am folosit pt șoricei si degeaba.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Cu un teckel si un westie ai rezolvat treaba.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da, si ai si gradina sapata pentru toamna
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Fratzica |
![]()
|
Am incercat cu apa cu domestos.. Caini n-am.. Suna bine treaba aia cu petardele
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cu plasa anti cartite daca esti iubitor de animale, daca nu le dai publicitate cu asa ceva.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Fratzica |
![]()
|
Iubitor de animale sunt, da` nu de cartite.
Nu se specifica pentru ce suprafata se foloseste un flacon de Asomrat. O sa ii sun sa vad ce si cum. Mersi! |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
Da' ce.ai cu ele? Is inofensive saracele.
Iete ce scrie despre ele ''Inainte de a pune pe fuga aceste mamifere subterane, este bine sa stii ca in cazul cartitelor acestea nu afecteaza cu nimic culturile si radacinile plantelor din gradina. Cartitele nu mananca plante ci doar melci, larve si rame, iar movilitele de pamant pe care le scot din loc in loc deasupra sunt un pamant deosebit de fertil fiind amestecat cu resturi organice foarte bogate in azot. Din pacate movilele sunt inestetice si strica aspectul gradinii. In plus tunelurile pe care le fac, care pot sa fie o problema pentru ca solul se poate prabusii in unele locuri sau pot produce urscarea unor plante, contribuie la aerisirea solului si previne astfel o gramada de posibili daunatori''. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Eu, dupa ce am cumparat de la aceeasi firma pastille, capcane mecanice plus alte cateva inventii ad-hoc, m-am lasat pagubas!
![]() De cate ori apare un musuroi proaspat pe gazon (de regula dupa ploi), greblez frumos pamantul de musuroi si il duc la stratul de flori. Si uite, asa, traim amandoi fericiti. Dupa un timp reapare ... si o iau de la capat. Indiferent de metoda, dupa un anumit interval de timp, ele reapar, daca au prin vecini galerii. PS O la fel de radical metoda este arderea unui baton de sulf in galerie (din acelea cu care se dezinfectau butoaie) sau panda cu un harlet (si o scoti rapid cand se misca musuroiul). Ideea este ca nu sunt multe cartite, de regula. Este una singura, maxim 2 intr-o gradina dar sunt foarte harnice. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Nu scapi! Doar toci banutii... Eu m-am impacat cu ideea,ne toleram reciproc.
|
--------------------
renault
espace
the race,2002
- vl-19-ran Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
corneliassy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 28 August 14 ![]() |
Am vazut la cineva o cutie de bere cu gura taiata si pusa intr-un bat infipt in pamant. Cica la adierea vantului cutia bate in bat si se transmite in pamant pe post de ultrasunete. Cica avantajul e ca ultrasunetele sunt neregulate fata de cele regulate de la aparatele electronice din comert.
|
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Capcane la Hornbach pusa pe galeria cea mai recenta, adica la ultimul musuroi. Am scapat recent, 2 bucati. Una am reusit sa o prind vie, am inundat galeria la scurt timp dupa ce a aparut musuroiul, am eliberat-o in padure. Alta prinsa cu capcana la 24 de ore de la punere. Cioburi, naftalina, pucioasa, ultrasunete, ... etc, bani aruncati si nervi facuti.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 15:36 |