Radio CD, Compatibilitate
![]() ![]() ![]() |
Radio CD, Compatibilitate
cozma1993 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 23 June 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Coupe 2.0 175 BVA Monaco GP
2014
- IF 93 CCR
|
|||
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
In 2007 nu stiu sa fi fost radio cd cu bluetooth. Doar la clio 3 facelift, adica dupa 2009. Posibil sa fi fost schimbat comenzile de volan impreuna cu comutatorul de stergatoare.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
cozma1993 |
![]()
|
Am inteles.
Eu masina nu o am am de noua. O detin de 5 luni sunt foarte multumit doar ca un an inainte de aceasta am mers cu un logan 2 care avea Bluetooth si m-am cam obisnuit.. Daca nu se poate, ma resemnez. Inca o intrebare scurta. Unde pot vedea nivelul de echipare al masinii ca la modelele mai vechi (dynamique, expression, etc) Multumesc! This post has been edited by cozma1993: 10 Jun 2016, 09:56 |
--------------------
Renault
2014
- IF 93 CCR
|
|
pepelutza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 463 Joined: 17 November 10 From: brasov ![]() |
trimite-i VIN -ul masinii lui espacern colegul nostru bun la toate si sigur te va ajuta.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007 , dynamique 1,6 , 16v 110 CP
- BV-10---S
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(cozma1993 @ 10 Jun 2016, 10:55) Am inteles. Eu masina nu o am am de noua. O detin de 5 luni sunt foarte multumit doar ca un an inainte de aceasta am mers cu un logan 2 care avea Bluetooth si m-am cam obisnuit.. Daca nu se poate, ma resemnez. Bluetooth se poate cu car kit Parrot. QUOTE(cozma1993 @ 10 Jun 2016, 10:55) Inca o intrebare scurta. Unde pot vedea nivelul de echipare al masinii ca la modelele mai vechi (dynamique, expression, etc) Multumesc! Pune o poza cu masina interior-exterior si aflii imediat ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
cozma1993 |
![]()
|
Nu pot da mesaje private si nici pozele nu le pot pune.
daca va ajuta las seria vin aici VF1BR1AOH38230454 Multumesc! |
--------------------
Renault
2014
- IF 93 CCR
|
|
Baloc Cristoff |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 5 December 16 ![]() |
Salut!
mi-am adus un Clio III estate din Germania. Radioul are memorate statiile de acolo, si nu vrea sa prinda nimic aici. Cine mi-a adus masina nu a testat radioul acolo. CD playerul functioneaza deci nu este o problema audio. Cum il pot reseta, sau seta pentru romania? Multumesc! This post has been edited by Baloc Cristoff: 2 Mar 2017, 15:18 |
--------------------
Renault
Cilo III - Grandtour
2009 1.5 dCi k9k
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca este aparatul montat de origine trebuie sa schimbi modalitatea de cautare....citeste manualul!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Baloc Cristoff |
![]()
|
l-as citi, insa nu e nici in engleza nici in romana... o sa incerc sa il gasesc online.
Multumesc! 2 Mar 2017, 22:36: Am mai incercat si am descoperit ca merge pe low si medium freq. Numai FM nu prinde. Stie cineva cum il setez? This post has been edited by Baloc Cristoff: 2 Mar 2017, 22:36 |
--------------------
Renault
Cilo III - Grandtour
2009 1.5 dCi k9k
|
|
Baloc Cristoff |
![]()
|
Revin cu noutati, azi am ajuns cu masina la camp, la Bucuresti, merge radioul si pe fm. Pana intru inapoi intre dealuri.
![]() Ma gandesc daca e antena, sau mai degraba transformatorul prea slab? Cealalta masina prinde radio aici. Prinde si telefonul cu cablu de la casti radio. Sau e o conexiune slaba? |
--------------------
Renault
Cilo III - Grandtour
2009 1.5 dCi k9k
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:50 |