Arcuri sport laguna 2
![]() ![]() ![]() |
Arcuri sport laguna 2
Riciu77 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 25 January 15 ![]() |
|
||
--------------------
Laguna 2
1.6 16V
2003
|
|||
siriteanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
1 - nu-ti lua arcuri sport, decat daca ai jante > 16 sau 17 inch .. am avut eu cu jante pe 16 si arata nasol .
2 - nu-ti lua arcuri sport, decat daca esti sigur ca masina ta va merge cu jante > 17" pe drumuri in proportie de minim 90% asfaltate perfect - altfel .. o dehoci, o distrugi. eu am avut, roti pe 16 cu arcuri sport.... iar acum am suspensii normale cu roti pe 17" ... se simte oricum, orice pietricica ( degeaba spui " lasa ca am sa merg mai incet " ) 3 - daca alegi oricum....eu cred ca orice arcuri sport sunt potrivite si bune( doar nu te duci la raliu ) pregateste-te totusi cu o sacosa de bani pana la finalul verii. 4 - daca ai reusit sa te distrezi vara asta, pregateste-te ca pentru iarna sa treci inapoi la suspensii normale, ca sa nu mergi cu masina pe burta prin urmele de roti ramase pe drumurile abia deszapezite . PS: 1.6 16v, nu-i chiar masina de pus pe arcuri sport..... Spor ! This post has been edited by siriteanu: 4 May 2016, 15:04 |
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
Dynamique 2006
-
|
|
MariusRZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
bad post...
This post has been edited by MariusRZR: 4 May 2016, 21:14 |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
ideea de arcuri mai joase imi surade si mie, desi nu am PDG.
Torusi asta iarna, cand parcam am sters-o pe dedesupt de zapada, lucru care m-a facut sa stau deoparte (si cred ca o sa ma mai tina deoparte o buna perioada de timp). |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Am avut masini mult mai joase decat laguna coborata, si nu am avut nici o problema. Daca nu mergi 20km pe zi pe drumuri comunale go for it, se transforma in alta masina. Multi vorbesc din pareri dupa ce vad pe google masini cu perne de aer coborate la maxim.
|
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Am de cativa ani arcuri sport FK rosii, stiu ca am postat pe aici ce si cum le-am montat. Asa cum spunea colegul @SIRITEANU, vei avea nevoie de jante din aliaj. Acum in functie de buget poti trece pe jante de 17 sau 18 inch, insa cele de origine se vor vedea urat din cauza ET-lui. Eu am pe masina 17"/ ET 30/8J cu anvelope 225/45/17-fata si 235/45/17. Iarna iti va atinge daca stai cu 225!!!, daca vrei sa faci o treaba ok pentru jante pe 17, configureaza cu anvelope 225/50/17 iar pentru iarna alege un 55 sau 60 daca ramaii pe aceleasi jante! Bafta !
|
--------------------
renault
laguna2
expression2003
- b545hnj 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:59 |