Ajutor, Magazie cd
![]() ![]() ![]() |
Ajutor, Magazie cd
claudiu3108 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 21 February 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2018 1.3 TCe 140CP Business
- DJ 20 RBM
|
|||
bogdanutzuu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 4 May 13 ![]() |
Ar trebui sa se potriveasca fara nici o problema. Pe langa mufa albastra mai este un cablu care pleaca din magazie pentru iluminare
|
--------------------
Renault
Megane
2.2 2007 (fost societe :d)
|
|
claudiu3108 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 21 February 08 From: Craiova ![]() |
Și acel fir unde îl conectez? Deci este plug'n'play?
|
--------------------
Renault
Megane
2018 1.3 TCe 140CP Business
- DJ 20 RBM
|
|
bogdanutzuu |
![]()
|
6ztvus.jpg
Firul din mufa asta se leaga la pinul 6 de la display-ul de la radio |
--------------------
Renault
Megane
|
|
szavulyzsolt |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 November 12 ![]() |
Salutare!
Am gasit si eu o magazie CD (la fel cum e pe poza) care s-ar potrivi in masina mea Megane 2.2 din 2007. Insa as dori sa stiu daca aceasta reda si formatul de mp3? Intreb asta, pentru ca am citit undeva pe net ca parca stie deja asta, si omul care vrea sa vanda zice ca da, totusi eu sunt putin sceptic in aceasta privinta si as dori sa ma ajutati! Multumesc! Attached thumbnail(s) magcd.jpg ( Size: 137.46k ) Number of downloads: 482 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 Grandtour 1.9 dCi
|
|
bogdan.bunea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 4 April 15 ![]() |
track-uri .
|
--------------------
Renault
Megane
2011 Automatikgetriebe
- munich zweisechs
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
D-aia am si eu pusă pe un tunerlist. Știe doar cd audio. Dar măcar intra șase bucăți in ea.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
szavulyzsolt |
![]()
|
Pacat daca nu se poate... Ar fi ceva alta varianta sa pot asculta mp3 fara sa schimb player-ul original, in afara de modulator fm?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 Grandtour 1.9 dCi
|
|
bogdanutzuu |
![]()
|
Audio connection box
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Sau prin AUX, se poate monta o jucarie care stie usb si sd card.
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
jhonn_boss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 3 September 10 From: slobozia ![]() |
Salutare!am achizitionat o magazie cd am conectat-o la navigatia carminat si totul ok exceptand iluminarea.pe langa mufa lata a magaziei mai exista o mufa mai mica din care iese un fir.acela banuiesc ca ar fi de la iluminare dar nu stiu unde ar trebui conectat.vreo idee?
|
--------------------
renault
megane II combi
2006 1.9 dci 131cp 6+1
|
|
szavulyzsolt |
![]()
|
Salutare!
Ma poate ajuta cineva unde as putea gasi cablu de conectare pentru magazie CD? Am primit de la cineva una, insa nu avea conectorul. Eventual cum se numeste acest tip de cablu? Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 Grandtour 1.9 dCi
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cablul este pentru anumita magazie....nu este universal.
Ce magazie ai....mai exact? |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
szavulyzsolt |
![]()
|
Presupun ca este cea originala pentru Megane 2, la fel cum am postat si mai sus poza...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 Grandtour 1.9 dCi
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Presupunerea este gresita pentru ca trebuie sa existe certitudinea....adica datele inscrise ca model/tip dupa care se poate verifica compatibilitatea si existenta posibilitati montajului pe masina(cablaj/mufe/etc).
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
szavulyzsolt |
![]()
|
Nu prea stiu care poate fi numerele care indica modelul, dar langa logo-ul Renault sunt urmatoarele: A42, iar sub acesta: AL R02L 64814 si mai departe
SW 1.00 MW 1.201 020385 8 200 084 437 --A PN MH9RN02L |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 Grandtour 1.9 dCi
|
|
Alin2225 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 17 November 16 From: Timisoara ![]() |
Eu am ceva cabluri si arata cam asa. Afla exact ce iti trebuie tie. Unul la fel ca cel din poza am avut eu montat pe un Megane 2007 plus un cablu subtire albastru cu mufa aferenta pentru iluminare.
Attached thumbnail(s) _20171117_120442.jpg ( Size: 78.12k ) Number of downloads: 358 |
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dci 86 cp
2007 Sper ca dupa ce mor nevastamea sa nu-mi vanda sculele la pretul care i-am zis eu ca le-am cumparat
|
|
szavulyzsolt |
![]()
|
QUOTE(Alin2225 @ 17 Nov 2017, 20:39) Eu am ceva cabluri si arata cam asa. Afla exact ce iti trebuie tie. Unul la fel ca cel din poza am avut eu montat pe un Megane 2007 plus un cablu subtire albastru cu mufa aferenta pentru iluminare. Da, din asta mi-ar trebuie mie. Una ca in poza ce ai atasat, iar una, cum zici tu mai subtire... Le-ai de vanzare cumva? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 Grandtour 1.9 dCi
|
|
4ltair |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 15 September 17 From: Blaj ![]() |
As vrea sa imi pun si eu o magazie de CD (ceva de genul din postul 5 al colegului de forum).
Pe masina actuala am un radio-CD Tuner list si display cu afisaj portocaliu (Megane 2.1 din 2004) Ce trebuie sa am grija atunci cand caut sa imi cumpar magazia CD (cel mai probabil OLX, daca nu este vreun coleg pe aici care vinde una)? 1. trebuie neaparat sa fie de pe o masina care are Tuner list sau pot cumpara magazia si de la cineva care are Update list? 2. este nevoie de cod pentru magazie si daca da, acesta se poate afla cu ajutorul aplicatiilor cu care pot afla codul pentru radio CD? |
--------------------
Renault
Megane II Grandtour 1.5 dCi 74kW
2004
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Da,se poate afla.
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
sergiutm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 16 November 11 ![]() |
Ceau. O intrebare: cablul cu mufa albastra
se leaga de cd player, iar cel cu mufa lata cu conectori unde vine mai exact? Tot la cd player? Multumesc |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2007 - 1.5 dci + Toyota Corolla 1.6 2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:45 |