Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

cod

nicolae.cata
post 26 Feb 2016, 08:42
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Ma poate ajuta și pe mine cineva cu codul din attach.

În alta ordine de idei, am inlocuit displayul de la scenic 2, cel vechi începea sa mă lase, se stingea, se reseta, etc. Problema a apărut de la faptul ca cel pe care l-am cumpărat folosește protocol CAN, iar cel pe care l-am avut pe masina folosea protocolul I2c. Mă poate ajuta cineva cu schema de modificarea cablajului? Funcționează ok, însă fără radio și comenzi pe volan.

După anumite probleme pe care le-am avut cu masina am schimbat pompa de injecție, motor 1.5dci, 82cp, 2004, euro 3, dat injectoarele jos și verificat, inlocuit 2 injectoare, inlocuit piston cilindru 1 și segmenți. Problema este ca încă îmi apare check injection iar pe tester eroare p0301 misfire cylinder. 1. Injectorul de pe cil 1 e nou, piston nou așa cum am mai scris. De la ce poate veni eroarea?

Mă scuzați dacă nu am postat unde trebuie, e primul post.

Multumesc,

This post has been edited by nicolae.cata: 26 Feb 2016, 08:58

Attached thumbnail(s)
20160224_114843.jpg ( Size: 3.3mb ) Number of downloads: 107

--------------------
Renault Scenic 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dan22y
post 26 Feb 2016, 09:28
Post #2

Membru autentic

From: B

4368 e codul pt unitatea din imaginea ta.

Referitor la modificarea schemei din CAN in I2C, nu stiu daca e asa simplu. Fiindca tu ai pus un bord de Scenic 2 cu UPDATELIST si aveai inainte TUNERLIST.

Este o schema de modificare de la tunerlist la updatelist pe topicul de modificari si imbunatatiri sau aici, insa acolo se schimba si unitatea audio si displayul ca sa functioneze corect. Banuiesc, ca asta trebuie facut si la tine, alta unitate audio updatelist, fiindca bordul este CAN.

Referitor la problema cu injectia, e destul de delicata... unde ai facut testul si cu ce?

This post has been edited by dan22y: 26 Feb 2016, 09:30

--------------------
R M 8 - B
+
nicolae.cata
post 26 Feb 2016, 09:56
Post #3

Membru incepator

Mulțumesc pentru răspuns. Unitatea pentru care mi-ai dat codul este update list și a functionat pe displayul pe care l-am instalat. La mine pe masina însă nu functioneaza, de ăsta mă interesa modificarea cablajului. Mai trebuie modificat și altceva, intre display și restul mă gândesc sa meargă și comenzile pe volan.

Testul l-am făcut în Craiova la un mecanic, ideea e ca am și bujia arsa pe acel cilindru, poate avea treaba cu ăsta sau se referă decât la injectie? Îmi apare check și în mers după ce s-a încălzit motorul.

Multumesc,

--------------------
Renault Scenic 2004
+
dan22y
post 26 Feb 2016, 13:05
Post #4

Membru autentic

From: B

Pai sper sa te ajute tutorialul din link. Modificarile sunt acolo, binenteles trebuie vazut la fata locului cum este la bordul de scenic 2.

Treaba cu bujia, schimba toate 4 bujiile de preincalzire si pe urma refa testul.

--------------------
R M 8 - B
+
miciceii
post 29 Feb 2016, 17:35
Post #5

Membru autentic

From: Bucuresti

Salutare Cata!
Eu pe Scenicul din semnatura(2005)am pus un display din 2007 si nu am absolut nici o problema,merg toate comenzile ca inainte.Se poate ca in anii 2003-2004 Reno sa fi folosit I2C si in 2005 sa fi trecut pe CAN.

--------------------
Renault Scenic 2005 - B XX XXX
Renault Scenic II Ph.1 - 2.O 16V Privilege
benzina/GPL BRC Sequent 24.11-toroidala 56L
+
nicolae.cata
post 2 Mar 2016, 07:22
Post #6

Membru incepator

Salut,
Da, cam asa am inteles si eu. Momentan nu am rezolvat nimic,
astept un baiat sa-mi refaca cablajul. Va anunt dupa, eventual poate
reusesc sa iau si schema.

--------------------
Renault Scenic 2004
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 01:07
Dacia