Probleme electrice, Renault Clio mk1 ph1
![]() ![]() ![]() |
Probleme electrice, Renault Clio mk1 ph1
AlexanderCarstoc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
||
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|||
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Salut!
Nu am scheme electrice sau altceva sa te ajut , asa ca iti spun ce-am patit eu si aveam simptome similare: cumva mi-a intrat apa de la ploaie in masina si a ajuns pe o mufa de distributie fire electrice. A oxidat si au inceput problemele care le descrii... Era pozitionata in apropierea tabloului general de sigurante. Pana n-am luat toate mufele la mana sa vad care-i cu problema n-am gasit-o. Nu cumva ai aceeasi problema? |
--------------------
renault
espace
the race,2002
- vl-19-ran Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salut,
Din pacate nu. Toate mufele sunt ok. Apa nu intra. Mufele sunt verificate si tratate cu solutie pentru contacte electrice. Mersi oricum... Alex |
--------------------
>> Renault-uri
Giant Escape M8
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
Am rezolvat problema. Nu stiu cum, dar a fost agatat cablul care merge la sonda de nivel ulei, s-a smuls mufa. Firele ramase in aer, atingeau pe electromotor,....cand si cand.
Mersi! Alex |
--------------------
>> Renault-uri
Giant Escape M8
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 14:08 |