Probleme alternator
![]() ![]() ![]() |
Probleme alternator
vic604 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 3 March 12 ![]() |
Attached thumbnail(s) 1455881505058744105271.jpg ( Size: 2.42mb ) Number of downloads: 107 |
||
--------------------
dacia supernova
renault clio
2003
|
|||
aerro10 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 15 January 13 ![]() |
QUOTE(vic604 @ 19 Feb 2016, 14:32) Salutare. Am și eu probleme cu un alternator la clip 2 din 99. Măsurat încarcă maxim 9.4 v. L-am dat jos de pe mașină și am desfăcut capacul la punte de diode și cărbunii. Cărbunii sunt ok, puntea de diode nu mi se pare în regula, 2 borne de la diode au gauri în ele. Mai pot recupera ceva din acest alternator sau îmi trebuie unul nou. Mulțumesc frumos Din ceea ce se poate vedea din imagine, se pare că trebuie curățat și schimbată puntea de diode. |
--------------------
Renault
Symbol 1,5 dci Authentique
2006
|
|
IancuMIC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 277 Joined: 4 December 11 From: Galati ![]() |
Ai cel putin o dioda impuscata, daca iti scoate 9v.
Fiind foate vechi alternatorul e posibil ca si celelalte diode sa fie pe la sfarsitul carierei. Acelui alternator ii trebuie o verificare generala; stator+ rotor degresat si sufltat cu aer, verificare stare inele colectoare. |
--------------------
DACIA
Logan
2008,Prestige 1.6/16v Renault Megane 3 1,5 dCi Expression
Drumul cel mai scurt dintre doi oameni este zambetul. |
|
vic604 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 3 March 12 ![]() |
salutare si multumesc pentru raspunsuri. am facut comanda de punte de diode si azi imi vine. tot azi o sa o montez. am verificat cat am putut eu de bine restul alternatorului. nu are jocuri si se pare ca restul e in ordine...
multumesc frumos pentru raspunsurile promnte si pentru ajutor. o sa revin cu stiri dupa ce o sa termin montarea alternatorului |
--------------------
dacia supernova
renault clio
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 19:24 |