Schema electrica incalzire scaune?!, schema electrica
![]() ![]() ![]() |
Schema electrica incalzire scaune?!, schema electrica
xpert4everus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 2 October 15 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2004 1.2 16V
- 2132132
|
|||
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Am avut si eu nevoie de acea schema dar nu am gasit-o nicaieri, poate nu am cautat destul....
Sfatul meu, nu te chinui sa repari incalzirea in scaune, firele sunt subtiri iar cu timpul devin fragile si se rup extraordinar de usor. Sunt greu de schimbat pentru ca sunt lipite de buretele scaunului. Daca chiar vrei sa incerci sa repari incalzirea in scaune verifica firele dintre spatar si sezut, exact in partea de jos unde se imbina spatarul cu sezutul vei gasi 4 fire, 2 sunt pentru spatar celelate 2 sunt pentru sezut. Mai mult ca sigur acolo vei gasi fire rupe, nu te chinui sa lipesti/cositiresti acele fire ca nu va tine si sa nu faci improvizatii cu alte fire sau cleme din plastic pentru imbinarea unui fir rupt. Acele fire de incalzire sunt special facute sa reziste la caldura si totodata sa aiba o anumita rezistenta. DACA, ai norocul si firele nu sunt rupte atunci trebuie sa verifici protectia de supraincalzire, se afla bagata in buretele de la sezut, o gasesti legata cu cele 4 fire de care am zis mai sus, are forma unei baterii AG13 (ca idee) Cand e rece trebuie sa tina circuitul inchis, cand e calda trebuie sa deschida circuitul. p.s daca tii neaparat la incalzire in scaune poti cumpara huse care au incalzirea incorporata, cu toate ca se vor strica si alea, personal am avut 2, la ambele s-a stricat incalzirea si functioneaza doar partea cu "masajul". This post has been edited by RazvanF: 15 Feb 2016, 16:15 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
xpert4everus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 2 October 15 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(RazvanF @ 15 Feb 2016, 16:10) Am avut si eu nevoie de acea schema dar nu am gasit-o nicaieri, poate nu am cautat destul.... Sfatul meu, nu te chinui sa repari incalzirea in scaune, firele sunt subtiri iar cu timpul devin fragile si se rup extraordinar de usor. Sunt greu de schimbat pentru ca sunt lipite de buretele scaunului. Daca chiar vrei sa incerci sa repari incalzirea in scaune verifica firele dintre spatar si sezut, exact in partea de jos unde se imbina spatarul cu sezutul vei gasi 4 fire, 2 sunt pentru spatar celelate 2 sunt pentru sezut. Mai mult ca sigur acolo vei gasi fire rupe, nu te chinui sa lipesti/cositiresti acele fire ca nu va tine si sa nu faci improvizatii cu alte fire sau cleme din plastic pentru imbinarea unui fir rupt. Acele fire de incalzire sunt special facute sa reziste la caldura si totodata sa aiba o anumita rezistenta. DACA, ai norocul si firele nu sunt rupte atunci trebuie sa verifici protectia de supraincalzire, se afla bagata in buretele de la sezut, o gasesti legata cu cele 4 fire de care am zis mai sus, are forma unei baterii AG13 (ca idee) Cand e rece trebuie sa tina circuitul inchis, cand e calda trebuie sa deschida circuitul. p.s daca tii neaparat la incalzire in scaune poti cumpara huse care au incalzirea incorporata, cu toate ca se vor strica si alea, personal am avut 2, la ambele s-a stricat incalzirea si functioneaza doar partea cu "masajul". Mersi de raspuns! Sincer, nu eu incerc sa o repar ca nu am cunostinte despre, ci un tip care e foarte bun in ceea ce face... apoi, nu stiu. El a zis ca le poate rezolva, numai ca ii trebuie schema ca ii vine un minus pe nu stiu pe unde... adica el a testat si butoanele din scaune. Nu stiu, o sa incerc sa mai caut si eu. Mersi! |
--------------------
Renault
Clio
2004 1.2 16V
- 2132132
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 07:42 |