Problema geam, Problema geam dreapta renault megane 2
![]() ![]() ![]() |
Problema geam, Problema geam dreapta renault megane 2
leulinaripat |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 February 16 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2004
- -
|
|||
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
depinde de varianta de echipare , daca ai numai pe fata geamuri electrice cel din dreapta este fara impuls (modul) , problema este butonul .
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
leulinaripat |
![]()
|
Varianta cu butonul defect nu cred ca este deoarece mi-e greu sa cred ca sunt defecte ambele butoane (si cel de la sofer ci cel din dreapta.)
alte pareri? This post has been edited by leulinaripat: 8 Feb 2016, 11:08 |
--------------------
renault
megane 2
2004
- -
|
|
iDoctor |
![]()
|
ma istetule , daca n-ai habar de ce nu taci si asculta , butoanele sunt interconectate asa ca trage ...frana de mana
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cel mai probabil s-a ars motorasul din usa dreapta. Butoanele se strica debobicei mai greu. Imprumuta de la dezmebrari un motor si fa proba.
|
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
igl1 |
![]()
|
posesor multumit de megane Group: Members Posts: 228 Joined: 20 February 10 From: bucuresti ![]() |
99% este butonul de la sofer
la fel am patit si eu am luat doua sh si la fel faceau la sofer mergeau la pasager nu asa ca am cumparat de la cobalcescu ambele butoane le-am schimbat si au mers si cel nou si cel vechi de pe masina |
--------------------
renault
megane 2
2003 bicorp
- b55wks
|
|
iDoctor |
![]()
|
vdanyhhh
post Today, 21:08 Post #5 Membru autentic Group: Members Posts: 616 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca Cel mai probabil s-a ars motorasul din usa dreapa cand o sa vad un motoras ars si butonul ok o sa primesti 100 lei de la mine negresit . |
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
|
|
igl1 |
![]()
|
posesor multumit de megane Group: Members Posts: 228 Joined: 20 February 10 From: bucuresti ![]() |
motorasul nu cred ca se arde dar modulul temic .... sa dea dracu in curul lor de ingineri sau cine l-a gandit de la umezeala cedeaza destul de des
in 4-5 luni am schimbat 2 sh, unul electronic din uk care nu l-am prins bine la mufa si m-am trezit ca coboara geamul singur de eram in filmele cu prosti eu ridicam geamul el cobora eu il ridicam el cobora si a coborat pana a iesit fum din motoras |
--------------------
renault
megane 2
2003 bicorp
- b55wks
|
|
iDoctor |
![]()
|
pai nu spusesi ca sa ars motorul , asta pe dreapta nu are modul , ce zisasi ?
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
|
|
igl1 |
![]()
|
de ars s-a ars dupa ce am schimbat modulul cu unu electronic pe care l-am lipit ca un baiat destept care este cu silicon si cred ca s-a incins motorul siliconul s-a topit modulul a cazut si ceva s-a intamplat de cobora geamul de nebun singur ( acest incident sa petrecut la cateva luni dupa ce am schimbat butoanele)
acum am luat un motoras complet sh care cred ca este cu personalitate lucreaza cand vrea el noroc ca e frig afara si nu trebuie sa las geamul jos |
--------------------
renault
megane 2
2003 bicorp
- b55wks
|
|
TeodorB. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 28 May 15 ![]() |
leulinaripat se pare ca ai aceeasi problema pe care am avut-o si eu , numai ca mie nu-mi functiona nici reglajul oglinzii nici difuzorul de pe aceasi parte. Am rezolvat problemele curatand contactele mufei dintre portiera si caroserie. Aparent,fostul proprietar a umblat pe acolo si nu a prinso bine, ceea ce a dus la oxidarea contactelor.
Attached thumbnail(s) usa_dreapta_fata_renault_megane_hatchback_din__AdR1P2.jpg ( Size: 40.99k ) Number of downloads: 788 |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
leulinaripat |
![]()
|
Dupa cum mi-a sugerat TeodorB. am verificat mufa cu pricina, am curatato, i-am dat cu sprai contact si degeaba.
o sa incerc sa alimentez acel motoras separat. This post has been edited by leulinaripat: 9 Feb 2016, 17:04 |
--------------------
renault
megane 2
2004
- -
|
|
Kendo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 31 March 15 From: Timisoara ![]() |
Salut, am si eu o problema cu geamul din dreapta fatza in sensul ca nu se ridica atunci cand apas de 2 ori pe telecomanda pe inchis. In mod normal ar fi trebuit sa se ridice toate geamurile, doar ca in cazul meu, cel de la pasager fatza nu se ridica(restul de 3 se ridica). Si cand opresc masina, scot cartela, deschid portiare de la sofer, geamul din dreapta fatza este functional, cel de la sofer nu functioneaza. A mai intalnit cineva problema asta?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1(1.5-106)
2005
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Eu am aceiasi problema. Dobitocu' de mecanic, cand a schimbat macaraua, a legat modului pe direct am impresia. Acum, trebuie sa gasesc un electrician care sa se priceapa, nu sa isi bata joc, sa-i dau alti bani ca sa imi repare beleaua aia. Pana atunci...stau cu el asa.
|
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
iDoctor |
![]()
|
bine ti-a facut , mecanicul este mecanik , ce treaba are el cu electrica
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
|
|
igl1 |
![]()
|
salut,
nu prea avea cum sa lege modulul pe direct exista o singura mufa care intra in modul iar acest modul temic ( denumirea in romana nu stiu care este) este atasat la + si - la motor motorul nu prea cedeaza dar in schimb acest modul de la umezeala se strica sau lucreaza aiurea ce cedeaza este acest modul si butoanele de la sofer care au rol de master asa ca problema o poti rezolva prin eliminare imprumuti un buton de la un coleg de forum care sta pe langa tine si daca problema persista treci la motoras |
--------------------
renault
megane 2
2003 bicorp
- b55wks
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Am sa verific...ms frumos. Nu ma gandeam ca trebuie vreun doctorat in "macarologie" sa schimbi o nenorocita de macara. Ideea e ca a inceput sa faca asa dupa ce a fost schimbata.
|
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
iDoctor |
![]()
|
Nu ma gandeam ca trebuie vreun doctorat in "macarologie"
nui chiar asa , ai nevoie de aviz ... ISCIR ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
|
|
igl1 |
![]()
|
salut,
mai mult ca sigur a fost o intamplare incearca butonul de la sofer intai uite si codurile 8200315034 fata stanga 8200414961 fata dreapta eu le-am gasit la cobalcescu am facut comanda si in doua zile au venit |
--------------------
renault
megane 2
2003 bicorp
- b55wks
|
|
leulinaripat |
![]()
|
revin cu inca o rugaminte pentru cei care se pricep si pot sa ma ajute cu problema pentru care am deschis acest topic si anume actionarea geamului dreapta la renault megane 2. (NU FACE NIMIC LA APASAREA ORICARUI BUTON. BLOCAT PE INCHIS)
date doi la aceata problema: - am curatat toate mufele inclusiv cele dintre usi si caroserie; - modorasul functioneaza, a fost probat separat alimentat la 12 v; - desfacut si curatat butoane ( desfacute pana la contactele propriu zise, curatat cu smirghel fin si cu sprai KONTACT 50; - ledurile din butoane se aprind; - mentionez ca doar usa din stanga are acel modul TEMIC, si geamuri electrice sunt doar pe fata (asa a venit dotata masina); Multumesc anticipat! |
--------------------
renault
megane 2
2004
- -
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
La doua masini diferite am rezolvat problema prin inlocuirea butoanelor de la sofer. Atentie difera codurile in fuctie de echipare (impuls sofer si pasager, impuls doar sofer, fara impuls) . Difera si mufa. Cam 100 ron costa nou.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
TudorBT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 February 16 ![]() |
Salut!
Am avut si eu o problema asemanatoare la geamul de la sofer. Ramanea deschis si degeaba apasam butonul, ca nu reactiona. Am desfacut panoul de la portiera, am scos boxa si se putea vedea capatul de jos al geamului. In timp ce il impingeam usor in sus, apasam butonul pentru ridicarea geamului. Dupa 2-3 minute, geamul s-a inchis. Dupa acestea, butonul a functionat normal. De aproximativ un an nu mai am aceasta problema. Nu stiu daca te ajuta rezolvarea mea, dar merita incercata ![]() Nu uita sa pui contactul daca umbli la geamul din dreapta. |
--------------------
Renault
Megane 2
2008
|
|
Raulbzr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 21 October 23 ![]() |
Salut băieți , am un clio 2002 , 4 uși , acum că a venit căldură am inceput sa bag in seama geamul șoferului care nu se deschide 😁 de la modulul de pe ușă șoferului se poate deschide geamul pasagerului însă geamul șoferului nu , nu se aude nici motorașul când apăs pe butonul aferent geamului șoferului . Ceva sfaturi ? Eventual pe cineva din Timișoara care mă poate ajuta cu reparația ? Mulțumesc
|
--------------------
Renault
Clio
2001 1.2
- Tm02lnl
|
|
geoman |
![]()
|
![]() George Group: Members Posts: 399 Joined: 28 October 07 From: Iasi ![]() |
Daca as fi in locul tau as examina conectica portiera stalp si la butoane. Contacte albite, prajite in special contactul de masa.
This post has been edited by geoman: 21 Jun 2024, 20:56 |
--------------------
renault
megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP
2004, 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:01 |