Prima masina | Laguna 2 2003 | Tips&Triks, Prima masina | Laguna 2 2003 | Tips&Triks
![]() ![]() ![]() |
Prima masina | Laguna 2 2003 | Tips&Triks, Prima masina | Laguna 2 2003 | Tips&Triks
gabist |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 27 November 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2003
- --
|
|||
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
pentru faza cu geamul cauta-l pe colegu VF1BG0 - (Dragos - vezi ca are numarul pe aici pe forum si te rezolva el).
Eventual poate iti si recomanda un service bun sau repara el restul chestiilor. E om serios. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Concord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 19 April 13 From: Bucuresti ![]() |
Toate astea se manifesta din momentul in care ai cumparat masina sau au aparut pe parcurs?
|
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
gabist |
![]()
|
Salut,
au aparut pe parcurs. Masina a fost reconditionata pentru a fi vanduta. "Teapa" spus romaneste ![]() Eu cand am cumparat masina m-am uitat la ea, dar nu am dus-o la mecanic, greseala mea pe care mi-o asum. Dar partea pozitiva : acum am un hobby ... Gabi This post has been edited by gabist: 7 Jan 2016, 13:39 |
--------------------
Renault
Laguna
2003
- --
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
E bine ca ai simtul umorului si esti optimist.....o sa-ti ajute in viitor la continuarea reparatiilor.
Macar actele sunt OK....sau nici alea nu le-ai verificat? |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
gabist |
![]()
|
Actele sunt OK, si am verificat seria de la caroserie in bazele internationale de date ca sa verific daca este furata.
Am incercat sa dau un mesaj dar se pare ca inca nu am acest privilegiu, asa ca o sa incerc sa fac rost de numarul de telefon a lui VF1BG0 - Dragos ca sa imi repare macaraua/motorasul la usa din dreapta. Sunt curios cat o costa cablul de conectare la computerul de bord si ce soft ar trebui sa folosesc... |
--------------------
Renault
Laguna
2003
- --
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ti-am dat pe PM datele de contact.....si "cablul"+tester CLIP costa de la 100E.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
gabist |
![]()
|
Multumesc espacern pentru mesaj ! Am incercat sa iti raspund dar nu mi s-a permis.
150 de lei pentru piesa+manopera. Cred ca e ok. |
--------------------
Renault
Laguna
2003
- --
|
|
Lupu_Cadmiel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 749 Joined: 9 October 14 From: Dumbrava Timis ![]() |
tester clip cum a zis colegu de la 100E in sus...sau interfata diagnoza ddt in jur de 100ron
|
--------------------
Renault
Laguna
2 2002 1.9dci 88kw 120cp 290.000km
- M 3185 BK Renault Talisman 2021, 2.0 blue dCi 160cp Intens 75.000km
Renault Trafic 2006 1.9dCi 100cp 268000k, |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:40 |